| 
			 
								- Page 1 
		- Page 2 - Page 3 - Page 4 - Page 5 - Page 6 - Page 7 - Page 8 - Page 9 - Page 10 - Page 11 - Page 12 - Page 13 - Page 14 - Page 15 - Page 16 - Page 17 - Page 18 - Page 19 - Page 20 - Page 21 - Page 22 - Page 23 - Page 24 - Page 25 - Page 26 - Page 27 - Page 28 - Page 29 - Page 30 - Page 31 - Page 32 - Page 33 - Page 34 - Page 35 - Page 36 - Page 37 - Page 38 - Page 39 - Page 40 - Page 41 - Page 42 - Page 43 - Page 44 - Page 45 - Page 46 - Page 47 - Page 48 - Page 49 - Page 50 - Page 51 - Page 52 - Page 53 - Page 54 - Page 55 - Page 56 - Page 57 - Page 58 - Page 59 - Page 60 - Page 61 - Page 62 - Page 63 - Page 64 - Page 65 - Page 66 - Page 67 - Page 68 - Page 69 - Page 70 - Page 71 - Page 72 - Page 73 - Page 74 - Page 75 - Page 76 - Page 77 - Page 78 - Page 79 - Page 80 - Page 81 - Page 82 - Page 83 - Page 84 - Page 85 - Page 86 - Page 87 - Page 88 - Page 89 - Page 90 - Page 91 - Page 92 - Page 93 - Page 94 - Page 95 - Page 96 - Page 97 - Page 98 - Page 99 - Page 100 - Page 101 - Page 102 - Page 103 - Page 104 - Page 105 - Page 106 - Page 107 - Page 108 - Page 109 - Page 110 - Page 111 - Page 112 - Page 113 - Page 114 - Page 115 - Page 116 - Page 117 - Page 118 - Page 119 - Page 120 - Page 121 - Page 122 - Page 123 - Page 124 - Page 125 - Page 126 - Page 127 - Page 128 - Page 129 - Page 130 - Page 131 - Page 132 - Page 133 - Page 134 - Page 135 - Page 136 - Page 137 - Page 138 - Page 139 - Page 140 - Page 141 - Page 142 - Page 143 - Page 144 - Page 145 - Page 146 - Page 147 - Page 148 - Page 149 - Page 150 - Page 151 - Page 152 - Page 153 - Page 154 - Page 155 - Page 156 - Page 157 - Page 158 - Page 159 - Page 160 - Page 161 - Page 162 - Page 163 - Page 164 - Flash version © UniFlip.com  | 
		
			![]() 
92
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ η άποψη των ειδικών
Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν στην επιλογή προϊόντος στο φαρμακείο;
Δυσκοιλιότητα, Δυσπεψία, Φούσκωμα Συμβουλή Φαρμακοποιού Δείγμα στο φαρμακείο Συμβουλή γνωστού, φίλου, συγγενή Διαφήμιση στο φαρμακείο Διαφήμιση σε T.V., περιοδικά, εφημερίδες Πληροφορίες από Internet 53% 35% 28% 21% 23% 8%
Η Κατάλληλη επικοινωνία στο φαρμακείο
2 προϋποθέσεις – πολλές προτάσεις Η επιτυχημένη επικοινωνία των προβιοτικών από τον φαρμακοποιό στον καταναλωτή έχει 2 βασικές προϋποθέσεις: 1. Καλή γνώση των προβιοτικών από τον φαρμακοποιό και το προσωπικό του φαρμακείου. Τα προβιοτικά είναι μια έννοια που πολλοί καταναλωτές δεν γνωρίζουν ή δεν καταλαβαίνουν. Το προσωπικό του φαρμακείου πρέπει να γνωρίζει τι είναι και πως δρουν και να βρει τον πιο εύκολο και κατανοητό τρόπο για να εξηγήσει στον πελάτη του γιατί είναι τόσο ωφέλιμα. 2. Να επιλέξει να συνεργαστεί με εταιρίες που μπορούν να δώσουν εγγυήσεις για την ποιότητα, τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα των προβιοτικών τους. Επειδή τα προβιοτικά είναι «κάτι ζωντανό», οι συνθήκες καλλιέργειάς τους και στη συνέχεια η παραγωγή των προϊόντων πρέπει να γίνεται υπό αυστηρές συνθήκες. Η ύπαρξη απλώς ενός προβιοτικού μέσα σε μία κάψουλα δεν εξασφαλίζει ότι αυτό είναι ζωντανό ή ακόμα κι αν είναι, ότι αυτό θα φτάσει ζωντανό στο έντερο. Εμπιστευτείτε εταιρίες που μπορούν να σας το εγγυηθούν! Επίσης, επιλέξτε εταιρίες με στοχευμένα προϊόντα (εξειδικευμένες συνθέσεις), που προτείνουν διαφορετικούς συνδυασμούς προβιοτικών ανάλογα με την ανάγκη. Δεδομένου ότι τα προβιοτικά αποτελούν μια αναπτυσσόμενη κατηγορία, κάθε φαρμακοποιός αξίζει να βρει τρόπους και μέσα, που θα τον βοηθήσουν να αναπτύξει αυτή την κατηγορία. 
ΜΑ Υ ΚΑΤΑΣΤΗ
ΓΕΙΑΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΙΑ Ρ ΒΑΚΤΗ
ΚΗ ΕΙΔΙΦΟΡΑ! ΠΡΟΣ Ε 4.732.498
ΑΣΤ ΑΓΟΡ ΝΑ Ε Ε ΕΑΝ!!! ΠΑΡΤ Ρ
ΔΩ
Επιλεγμένη Βιβλιογραφία ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
• • 1. Am J Gastroenterology 2000;95(5):1231-1238 2. Eur J Gastroenterol Hepatol. 2001;13:1143-1147 3. J Clin Gastroenterol. 2004;38(6 Suppl):S104-6 4. Lancet Infect Dis. 2006 Jun;6(6):374-82 5. BMJ. 2007 Jul 14;335(7610):80 6. Nutr J. 2007 Aug 4;6:17 7. Pediatrics 2002 Apr;109(4):678-84 8. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2001 Oct;33:S17-S25 9. Can Med Assoc J. 2006 Aug 15;175(4):377-383 10. Am J Clinic Dermatol. 2008;9(2):93-103.
•
PHARMACY management KAI EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ • ΤΕΥΧΟΣ 19 | ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013
 
			 |