Έχετε τώρα στα χέρια σας μία ειδική έκδοση αφιερωμένη στο «Ελκυστικό Σημείο Πώλησης».
Μία επιπλέον καινοτομία και πρωτοβουλία του περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!
Μία πρωτοβουλία όμως, που επιβάλλεται στους δύσκολους καιρούς που περνάμε! Γιατί η αναζήτηση της ελκυστικότητας στο φαρμακείο μας επιβάλλεται.
Επιβάλλεται γιατί δε φθάνει μόνο η ομορφιά και το design των επίπλων, για να «τραβήξουν» τον καταναλωτή σήμερα…
Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των επίπλων, η οργάνωση του χώρου, η εμπορική αρχιτεκτονική και το merchandising, πρέπει να είναι σε πλήρη αρμονία με το στίγμα της επιχείρησης, με τις καθημερινές απαιτήσεις του καταναλωτή, αλλά και με τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό.
Τί θέλουν λοιπόν οι πελάτες μας;
Ευκολία πρόσβασης, ευκολία αναζήτησης, άνεση, ευχάριστο χώρο, ποικιλία προϊόντων, οικονομικές τιμές και προσφορές. Γιατί πίσω από κάθε ασθενή κρύβεται ένας καταναλωτής τριών διαστάσεων. Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του και με την προσωπικότητά του, θέλει να επιλέξει μόνος του αλλά και να έχει παράλληλα και συμβουλές ή να αφεθεί στα χέρια μας για να τον εξυπηρετήσουμε ολοκληρωτικά.
Τα άρθρα που θα βρείτε σε αυτή την ειδική έκδοση, θα αποτελέσουν ένα χρήσιμο οδηγό για να αναμορφώσετε και να κάνετε πιο ελκυστικό το φαρμακείο σας.
Εξειδικευμένοι συνεργάτες του χώρου σας τα αφιερώνουν!
ΠΟΠΗ ΧΑΡΑΜΗ
Φαρμακοποιός
Σύμβουλος Φαρμακευτικών Υπηρεσιών