fbpx

12η Health Expo

 

12η Health Expo Athens

12-13 Φεβρουαρίου 2022 | 08:30 - 19:30
Έκθεση + Συνέδριο + Διαδικτυακή Μετάδοση

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

14 Φεβρουαρίου 2022 | 15:00 - 18:30
3η Ημέρα Συνεδρίου Φαρμακευτικής Φροντίδας

Διαδικτυακή Μετάδοση

Η 12η διοργάνωση Health Expo Athens, σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για τη μεγαλύτερη πανελλαδική, συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση στον χώρο της Υγείας με ελεύθερη είσοδο για:

  • Επιμόρφωση φαρμακοποιών, ιατρών και βοηθών τους, φοιτητών, στελεχών επιχειρήσεων και απασχολούμενων σε φορείς υγείας.
  • Εκθεσιακή Προβολή και Εμπορικές Συναλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών.
  • B2B Συμφωνίες και με Διεθνείς Συμμετοχές.
  • Vraveia.gr - Υγεία + Ομορφιά: Βραβεύσεις Εταιρειών και Προϊόντων, μέσω online ψηφοφορίας.

Πολιτική Εφαρμογής Πρωτοκόλλων Υγιεινής και Ασφάλειας

Όλα τα πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφάλειας που ορίζονται από την Πολιτεία, θα εφαρμοστούν με έλεγχο παραστατικών και θερμομέτρηση κατά την είσοδο, χρήση μάσκας, διαθεσιμότητα αντισηπτικών, τήρηση αποστάσεων καθώς επίσης αναγκαία μέτρα και διαδικασίες για την ασφάλεια όλων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα μέτρα και τις διαδικασίες που θα ισχύουν για το Συνέδριο, θα ανακοινωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες πριν την έναρξή του.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τα μέτρα λήψης κατά της Covid-19

Πρόγραμμα: Ομιλίες - Στρογγυλά Τραπέζια - Εργαστήρια

Δωρεάν Online Εγγραφή

Για τη δια ζώσης συμμετοχή ή διαδικτυακή παρακολούθηση

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Συμμετέχοντες

Με την Έγκριση του:

ΕΟΦ

Με τη Θετική Αξιολόγηση του:

ΣΦΕΕ

Με την Αιγίδα των

Χορηγοί Επικοινωνίας

Στηρίζουμε τους

Επικοινωνία

Χαραμή ΑΕ

Λ. Βουλιαγμένης 272 Β - 173 43 Άγ. Δημήτριος - Αθήνα
Τ. 210 984 3274 - F. 211 800 5575 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αξίζει να είστε όλοι εδώ!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων