Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να προχωρήσει το Φαρμακείο στην ανοικοδόμηση μιας υγιούς προσφοράς, προσαρμοσμένης στις ανάγκες υγείας, ευεξίας και ομορφιάς όλων των πελατών του.
Πρέπει οι Φαρμακοποιοί να προβληματιστούν για το αύριο, σε μια περίοδο όπου το οικονομικό πλαίσιο, η πανδημία και οι πολιτικές αποφάσεις αναστατώνουν τον τρόπο που λειτουργούν, εστιάζοντας στην οικονομία του Φαρμακείου, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη ανησυχία του επαγγέλματος.
Εξετάζοντας αυτά που συμβαίνουν στον τομέα της υγείας σχετικά με την περικοπή δαπανών και παράλληλα αξιολογώντας τις προφανείς τάσεις στην αγορά, μπορούν οι Φαρμακοποιοί να δούν ποιες κατευθύνσεις πρέπει να ακολουθήσουν στο επάγγελμα!
Πρέπει να προστατέψουν το Φαρμακείο και να αξιοποιήσουν με την Επιστημονική τους γνώση τη «Δύναμη της Άσπρης Μπλούζας».
Ας μετατρέψουν τη «Δύναμη» σε επικοινωνία και συμβουλή υγείας, ευεξίας και ομορφιάς!
Δεν πρέπει οι Φαρμακοποιοί να ενθαρύνουν πρακτικές προβολής προϊόντων, που τελικά στρέφουν τον πελάτη τους σε «άλλα κανάλια διανομής».
Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει ορισμένες εταιρείες να απαξιώνουν τον ρόλο του Φαρμακοποιού ως λειτουργού υγείας και να τους μετατρέπουν σε έναν απλό διανομέα προϊόντων.
Ο πελάτης θα παραμείνει στο Φαρμακείο με όπλα την Επιστημονική γνώση και την Επικοινωνία!
{module title=”Υπογραφή Άκης Χαραμής”}