Η Caudalie ευχαριστεί πολύ όσους παρευρεθήκαν στο event της στο Pentelica Pharmacy την Παρασκευή 18/10/19.
Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον.
Μίλησαν για τη προστασία του περιβάλλοντος και παρουσιάσανε την πρωτοποριακή αντιγηραντική σειρά Caudalie Resveratrol [LIFT] την τεχνολογία της οποίας έχει επιβεβαιώσει ο Dr. David Sinclair και η ομάδα του στην Ιατρική Σχολή του Harvard University.
![Μίλησαν για τη προστασία του περιβάλλοντος και παρουσιάσανε την πρωτοποριακή αντιγηραντική σειρά Caudalie Resveratrol [LIFT] Μίλησαν για τη προστασία του περιβάλλοντος και παρουσιάσανε την πρωτοποριακή αντιγηραντική σειρά Caudalie Resveratrol [LIFT]](https://www.pharmamanage.gr/wp-content/uploads/2019/10/images_2-PENTELICA.jpg)
Μαζί ήταν οι:
– Γενικός Διευθυντής της Caudalie Greece, κύριος Γιάννης Λιώρης,
– Beauty Expert Caudalie Greece, κυρία Έρρικα Καταβέλη,
– Beauty Storyteller, κυρία Έφη Ανέστη,
– Pentelica Pharmacy, κύριος Γιώργος και κυρία Ίλυα Ξυλαγρά,
– Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πεντέλης με αρμοδιότητες τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον, κυρία. Άρτεμις Αργύρη και ο
– Επίτιμος Δ/ντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων/Εθνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, Δρ. Κώστας Παπακωσταντίνου.