fbpx

Άνοιξη και Ιδέες για Προβολές στο Φαρμακείο

Η Άνοιξη μπαίνει και οι ιδέες για προβολές ανθίζουν!

Έχετε μια μεγάλη επιλογή για να κάνετε πιο ενεργό το χώρο πώλησης στο φαρμακείο σας για να κινητοποιήσετε τους πελάτες σας για αγορές και παράλληλα να αναδείξετε τον επιστημονικό σας ρόλο.

Απρίλιος

- Η Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία στις 07/04 είναι μια ευκαιρία για να επικοινωνήστε στους πελάτες σας τον ρόλο του φαρμακοποιού στην υγεία και να τους υπενθυμίστε τις υπηρεσίες που τους προσφέρετε ή αυτές που σύντομα σκέπτεστε να εφαρμόστε.

Άνοιξη και Ιδέες για Προβολές στο Φαρμακείο

Αναρτήστε λοιπόν στον πάγκο εξυπηρέτησης ή σε μια οθόνη πλάσμα το μήνυμά σας.

Μια ιδέα:

"Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία
Ο φαρμακοποιός είναι πάντα κοντά σας σε κάθε ανάγκη υγείας σας.
Ζητήστε ΤΩΡΑ τη συμβουλή μας!"

- Ο Απρίλιος είναι επίσης ο μήνας των εορτών του Πάσχα και πολλοί είναι αυτοί που θα φύγουν για λίγες μέρες διακοπές και ξεκούραση...

Είναι λοιπόν καιρός να υπενθυμίστε στους χρόνιους ασθενείς με διαβήτη, προβλήματα καρδιάς κ.α, να παίρνουν τακτικά τα φάρμακά τους και να προσέξουν το υπερβολικό φαγητό, ιδιαίτερα μετά από μια νηστεία τη Μ. Εβδομάδα.

Επίσης να επισημάνετε τις επικίνδυνες επιδράσεις ορισμένων φαρμάκων κατά την οδήγηση.

- Παράλληλα η δημιουργία μιας θεματικής προβολής για τα προϊόντα αδυνατίσματος είναι ότι το πιο επίκαιρο.

Άνοιξη και Ιδέες για Προβολές στο Φαρμακείο

Μάιος

- Για τη γιορτή της μητέρας στις 08/05 δημιουργήστε όμορφα δώρα με προϊόντα προσωπικής φροντίδας πάνω σε ένα τραπεζάκι προβολών μαζί με ένα μήνυμα παρακίνησης.

Μια ιδέα:

"Ένα δωράκι για την αγαπημένη μας μαμά;"

- Δημιουργήστε μια ιδιαίτερη προβολή για τα τεστ εγκυμοσύνης και τα τεστ ωορρηξίας, για τις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μητέρες μαζί με ένα κατάλληλο μήνυμα.

Μια ιδέα:

"Μια εύκολη διάγνωση, αν επιθυμείτε να γίνετε μητέρα!"

Ιούνιος

- Είναι η εποχή του ήλιου και της θάλασσας!

Προβάλετε τα αντηλιακά πάνω σε μια γόνδολα θεματική μαζί με τις κυριότερες εμπορικές σας προσφορές.

Φροντίστε παράλληλα τη βιτρίνα να είναι ελκυστική και πάνω στο ίδιο θέμα.

- Στήστε μια προβολή για καθαρά χέρια για να παρακινήσετε τους πελάτες σας να τηρούν αυτόν τον τόσο σπουδαίο και απλό κανόνα υγιεινής, βάζοντας σε μια γόνδολα όλα τα προϊόντα που επιτρέπουν την εξυγίανση των χεριών σε κάθε περίσταση.

- Μην παραλείψετε να προβάλετε ιδιαίτερα τα προϊόντα για τα τσιμπήματα των εντόμων.

Καλή σας Επιτυχία

PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ e-Learning

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων