fbpx

Υγείαση

Υγείαση

Η εταιρεία Υγείαση ιδρύθηκε το 2006 με αντικείμενο την εμπορία και διάθεση ιατροτεχνολογικών προϊόντων εξειδικευμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού.

Το όραμα μας είναι να αναγνωριστούμε ως μια από τις πλέον υπεύθυνες, συνεπείς και αξιόπιστες εταιρείες με κυρίαρχο γνώρισμα την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών ενώ παράλληλα η εργασία μας να αποφέρει τα εφόδια για την συνεχή βελτίωση, ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε νέες αγορές του ιατρικού κλάδου.

Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας μας διέπεται από 5 κυρίως βασικούς πυλώνες που εσωκλείουν τα πιστεύω και τις αξίες μας:

Την άριστη ποιότητα υλικών, την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών και υπέρβαση των προσδοκιών του πελάτη, τις σχέσεις συνεργασίας με τον πελάτη βασισμένες στο σεβασμό, την υπευθυνότητα και την ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και καλή πίστη, το ομαδικό πνεύμα εργασίας και τις σχέσεις συναδελφικότητας, αλληλοϋποστήριξης, βοήθειας και κατανόησης μεταξύ των υπαλλήλων και τέλος την επιχειρηματική ηθική.

Πέραν της τυπικής συμμόρφωση προς νομικά και επιχειρηματικά πρότυπα, δίνουμε έμφαση στην επιχειρηματική δράση μέσα στο πλαίσιο ηθικών αρχών που προάγουν την δικαιοσύνη, την τιμιότητα, την διαφάνεια, τον θεμιτό ανταγωνισμό και την εξισορρόπηση των συμφερόντων όλων.

Διανύοντας τον 14ο χρόνο λειτουργίας της η Υγείαση απασχολεί σήμερα 42 άτομα.

Το μορφωτικό υπόβαθρο, η εκπαίδευση και εξειδίκευση, η αποδοτική εργασία καθώς και η ηθική, η υπευθυνότητα και η αφοσίωση τους, καθιστούν το ανθρώπινο δυναμικό μας το ισχυρότερο κεφάλαιο της εταιρείας στο οποίο επενδύουμε συστηματικά.

Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας μας αποτελούν:

Η Επεμβατική Ακτινολογία – Ενδοαγγειακή Χειρουργική, Επεμβατική Νευροακτινολογία –Νευροχειρουργική, Επεμβατική Καρδιολογία –Καρδιοχειρουργική, Επεμβατική Γαστρεντερολογία/ Ουρολογία (Ενδοσκοπικά), Πλαστική Χειρουργική, Δερματολογία – Δερμοκαλλυντικά.

Με πρόσφατη την απόκτηση της αποκλειστικής διανομής και αντιπροσώπευσης της ISDIN στην Ελλάδα, η εταιρία ISDIN αποτελεί μια ευρέως αναγνωριζόμενη και σεβαστή μάρκα από τους επαγγελματίες υγείας και τους καταναλωτές.

Πρόκειται για μια πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία που ειδικεύεται σε ζητήματα και θεραπείες που αφορούν το δέρμα, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Η ISDIN ιδρύθηκε το 1975 ως μια κοινοπραξία μεταξύ των εταιριών Puig και Esteve οι οποίοι αποτελούν ηγέτες στους τομείς των καλλυντικών προϊόντων, αρωμάτων και φαρμακευτικών προϊόντων, αντίστοιχα.

Η καινοτομία της βασίζεται στην ισορροπία μεταξύ της αποτελεσματικότητας των προϊόντων της και της κομψότητας των υφών προκειμένου να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα μέσω της εξαιρετικής συμμόρφωσής τους.

Σαν εταιρία Υγείαση, έχοντας, ως γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, η εταιρία μας δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υπερβαίνοντας τις προσδοκίες τους.

Υγείαση Α.Ε.
Λεωφόρος Πηγής 19 & 8
Μελίσσια, 151 27
210 803 7950 - 210 613 2815
www.igiasi.gr

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων