fbpx

ALFA CHOICE NATURALS

 ALFA CHOICE NATURALS Η ALFA CHOICE NATURALS είναι μία εταιρεία που εξειδικεύεται στα συμπληρώματα διατροφής που στόχο έχουν να θωρακίσουν τον οργανισμό.

Αξιοποιώντας πλήρως όλες τις ιδιότητες των στοιχείων που χρησιμοποιούμε, συμβάλουμε στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών του οργανισμου, διασφαλίζοντας έτσι την διατήρηση της καλης υγείας των ατόμων κάθε ηλικίας.

Με εμπιστοσύνη στη φύση, δημιουργούμε προϊόντα εμπλουτισμένα με υπερτροφές, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ανταποκρινόμενοι στις όλο ένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Η ALFA CHOICE NATURALS ιδρύθηκε το 2013 στην Ελλάδα ξεκινώντας συνεργασίες με εξειδικευμένους και πιστοποιημένους παραγωγούς από το Ηνωμένο Βασίλειο που πληρούν όλα τα κριτήρια που απαιτούνται για να χαρακτηριστεί ένα προϊόν ώς "υψηλής ποιότητας".

Οι παραγωγοί μας ακολουθούν τον κώδικα GPM (Good Manufacturing Process) παρασκευαστικής πρακτικής και ISO9001: 2000 Ποιότητα Διαπίστευσης.

ΟΙ εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων έχουν πρωτόκολλο γνωστοποίηδης του Αμερικανικού Οργανισμού Υγείας (FDA), πληρούν τα περιβαλλοντολογικά κριτήρια του Οργανισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) και συμμορφώνονται πλήρως με όλους τους κανονισμούς του Βρετανικού Οργανισμού Φαρμάκων & Προϊόντων Υγείας (MHRA).

ALFA CHOICE NATURALS
Λεωφ. Αναπαύσεως 51-53
152 35 Βριλήσσια
T: 210 609 5079

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων