fbpx

12th Annual Capital Link Sustainability Forum - Μπορεί η Βιωσιμότητα να Υπερισχύσει της Γεωπολιτικής;

Η Capital Link με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλεί στο: "12th Annual Capital Link Sustainability Forum", με τίτλο:

«Can Sustainability Prevail Over Geopolitics - Μπορεί η βιωσιμότητα να υπερισχύσει της γεωπολιτικής;», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, με φυσική παρουσία στο Grand Hyatt Athens Hotel.

12th Annual Capital Link Sustainability Forum στις 27 Σεπτεμβίου - Μπορεί η Βιωσιμότητα να Υπερισχύσει της Γεωπολιτικής;

Με όραμα την επίτευξη βιώσιμης ευημερίας, σε μια δυσμενή διεθνή συγκυρία τόσο σε γεωπολιτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, το Συνέδριο δίνει το βήμα στους σημερινούς ηγέτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και επικεντρώνεται στις προσπάθειες που καταβάλλουν κατά την εφαρμογή των στρατηγικών βιωσιμότητας σε κρίσιμους τομείς της ελληνικής οικονομίας καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν, μεταξύ άλλων:

Τράπεζες, Επιχειρήσεις, Επενδύσεις, Τεχνολογία, Ψηφιακό Μετασχηματισμό, Κατασκευές, Real Estate, Περιβάλλον, Ενέργεια, Υποδομές, σύμφωνα με την Ατζέντα του 2030 για την Βιώσιμη Ανάπτυξη.

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

- Η Ευρώπη μετά την Ουκρανική Κρίση: Επιχειρηματικά Μοντέλα Λειτουργίας & Βιωσιμότητα στο Νέο Γεωπολιτικό Περιβάλλον

- Η Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας Για Μια Βιώσιμη Ανάκαμψη

- Καινοτόμες Επενδυτικές Επιλογές & Βιώσιμη Ανάπτυξη

- Οικονομία & Επενδύσεις: Η συμβολή των Ελλήνων & Ξένων Επενδυτών

- Ενεργειακή Αυτονομία & Ασφάλεια

- Υγεία: Ψηφιακές Τεχνολογίες & Μετασχηματισμός - Προκλήσεις στο σύγχρονο  Γεωπολιτικό Περιβάλλον

- Επιχειρηματικότητα, Ανάπτυξη & Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα

- Η Συμβολή της Ομογένειας

Το Συνέδριο θα τιμήσουν με την υποστήριξη και τη συμμετοχή τους, Εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Εκπρόσωποι της Ομογένειας, καθώς επίσης και Ανώτατα Στελέχη Εταιρειών και Οργανισμών.  

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Το "Capital Link Sustainability Leadership Award" δίνεται κάθε χρόνο σε μία ή και περισσότερες προσωπικότητες/εταιρείες/οργανισμούς, για την εξαιρετική κοινωνική προσφορά τους και για τη συμβολή τους στην ανύψωση της Ελλάδος και της επιχειρηματικότητας.

2022 CAPITAL LINK SUSTAINABILITY LEADERSHIP AWARD

Το "2022 Capital Link Sustainability Leadership Award" θα απονεμηθεί στην PRODEA Investments, για τη δέσμευσή της για Βιώσιμη Ανάπτυξη και την ευαισθησία της σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Πρόκειται για μια εταιρική αντίληψη που αντικατοπτρίζεται σε όλες τις δραστηριότητές της, χάρη στην υλοποίηση του σημαντικού επενδυτικού της προγράμματος σε πράσινα και ενεργειακά αποδοτικά κτήρια κορυφαίων προδιαγραφών.

H συμβολή στη βιωσιμότητα δεν περιορίζεται μόνο στα αειφόρα κτήριά της, αλλά διέπει όλο το εύρος της ανάπτυξής της, τόσο επιχειρηματικά όσο και στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, έτσι ώστε - εδώ και χρόνια - να βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στις επενδυτικές εταιρείες.

Το βραβείο θα παραλάβει ο κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, Διευθύνων Σύμβουλος - PRODEA Investments

Το βραβείο θα απονείμει ο κ. Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης - Περιφέρεια Αττικής, Πρόεδρος - Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών (ΕτΠ) & Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν με επιθυμητή την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής

Δείτε το Πρόγραμμα εδώ 

Κάντε την εγγραφή σας εδώ

Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις κυρίες:

Όλγα Μπορνόζη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Βικτώρια Τσουκαλά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αθηνά Κοσμαδάκη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε στο Τηλ: (+30) 210 610.9800  

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων