fbpx

Στην Ελλάδα για 2η Συνεχόμενη Χρονιά το Μεγαλύτερο Παγκόσμιο Συνέδριο για τα Ηλεκτρονικά Φαρμακεία

Μετά το επιτυχημένο περσινό παγκόσμιο Συνέδριο ​του κλάδου Ηλεκτρονικών Φαρμακείων, επιστρέφει ξανά στη χώρα μας το ePharmacy Summit 2021​ σε ένα virtual περιβάλλον κυκλαδίτικου νησιού​.

Το​ συνέδριο​, με ηλεκτρονική διεύθυνση epharmacysummit.com​, διοργανώνεται διαδικτυακά στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου, ​έχει ήδη προσελκύσει τη συμμετοχή άνω των 1000 επαγγελματιών Υγείας και Ηλεκτρονικού Εμπορίου από ​65 χώρες​, και διοργανώνεται από την Convert Group.​

Στην Ελλάδα για 2η Συνεχόμενη Χρονιά το Μεγαλύτερο Παγκόσμιο Συνέδριο για τα Ηλεκτρονικά Φαρμακεία.

Σύμφωνα ​με ​εκτιμήσεις διεθνών ερευνών, ​οι online αγορές από ηλ. Φαρμακεί​α​ ​το 2026 ​αναμένεται να ξεπεράσ​ουν ​​σε αξία τα 177 ​δισ​εκατομμύρια δολάρια​, σε συνταγογραφούμενα, μη-συνταγογραφούμενα φάρμακα, παραφάρμακα και άλλα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης​.

Ο κλάδος των ηλεκτρονικών φαρμακείων θεωρείται ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος από όλους τους κλάδους του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου, κυρίως λόγω της καθιέρωσης σε πολλές χώρες της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης αλλά και λόγω της αλλαγής των αγοραστικών συνηθειών ως αποτέλεσμα της πανδημίας. Το συνέδριο τοποθετεί τη χώρα μας στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτού του κλάδου.

Σύμφωνα ​με ​εκτιμήσεις διεθνών ερευνών, ​οι online αγορές από ηλ. Φαρμακεί​α​ ​το 2026 ​αναμένεται να ξεπεράσ​ουν ​​σε αξία τα 177 ​δισ​εκατομμύρια δολάρια​, σε συνταγογραφούμενα, μη-συνταγογραφούμενα φάρμακα, παραφάρμακα και άλλα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης​.

To ​ePharmacy Summit θα φιλοξενήσει κορυφαίους ομιλητές από 20 χώρες​ και​ θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα, με ​ταυτόχρονη ​μετάφραση ​από επαγγελματίες μεταφραστές ​σε Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλλικά ​και Ιταλικά​.

Το φετινό θέμα της εκδήλωσης είναι οι ελληνικές Κυκλάδες, με τους σύνεδρους να μεταφέρονται εικονικά στα σοκάκια της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Μάλιστα, για πρώτη φορά ​σε παγκόσμιο συνέδριο, θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας ​Facebook Horizon Workrooms, με χρήση των συσκευών Oculus ​Quest 2 ​που ​ανακοινώθηκε μόλις στα τέλη Αυγούστου από το Facebook.

Θα φιλοξενηθούν, ακόμα, εικονικά διαφημιστικά περίπτερα μεγάλων παγκόσμιων οργανισμών, θα υποστηρίζονται καινοτόμες πρακτικές παιχνιδοποίησης, μαθήματα yoga, ελληνικές συνταγές και ​φυσικά, από προηγμένοι τρόποι ηλεκτρονικής δικτύωσης μεταξύ των συνέδρων.

To ​ePharmacy Summit θα φιλοξενήσει κορυφαίους ομιλητές από 20 χώρες​ και​ θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα, με ​ταυτόχρονη ​μετάφραση ​από επαγγελματίες μεταφραστές ​σε Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλλικά ​και Ιταλικά​.

Στους ομιλητές του συνεδρίου περιλαμβάνονται:

- Amit Shukla, Global Vice President Consulting Services, IQVIA (​Νέα Υόρκη),

- Daniele Colabella, Global Sales Vice President, Personal Health Care, P&G (Γενεύη),

- ​Dr. Prosper Hiag, President, African Pharmaceutical Forum, (Ντουάλα),

- Guillaume Gaultier, Healthcare Industry Manager, Google (Αμβούργο),

- Fotis Antonopoulos, General Manager, tofarmakeioumou (Αθήνα),

- Daniel Larsson, SEO & Content Manager, Kronans Apotek (Στοκχόλμη),

- Victor Savevski, Chief Innovation Officer, Humanitas Healthcare (Τορίνο),

- Victoria Noelle, Global eCommerce Director, Bayer (Βασιλεία),

- Josep Pérez, CEO & co-founder, Naturitas (Βαρκελώνη),

- Andreas Gieshoff, Managing Director, evaluaid (Φρανκφούρτη),

- Nigel Stephenson, General Manager Romania, GSK (Βουκουρέστι),

- Helio Segouras, Director Consumer Healthcare, Hypera (Σάο Πάολο),

- Jacob Levis, VP Retailer Monetization, Convert Group (Λονδίνο),

- Nichollas Hall, Executive Chairman & Creative Solutions Director, Nichollas Hall Group of Companies (Λονδίνο),

- Francesco Zaccariello, CEO, eFarma (Νάπολη),

- Jean-Brice Arnaud, Santediscount (Τουλούζη),

- Davide Tavaniello, Co-founder, Hippocrates Holding S.p.A. (Μιλάνο),

- Marcello Capraro, Corporate eCommerce Manager, MENARINI Group (Μιλάνο),

- Και πλήθος ακόμη κορυφαίων ομιλητών.

Περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων στο epharmacysummit.com

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων