fbpx

Contour®Care - Σύστημα Παρακολούθησης Γλυκόζης Αίματος

Γνωρίστε σήμερα το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος Contour®Care από την Ascensia Diabetes Care, που με την τεκμηριωμένη του ακρίβεια και τη μεγάλη ευκολία χρήσης του, αποτελεί την εγγυημένη λύση για κάθε άτομο με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2, με βασικές ανάγκες παρακολούθησης σακχάρου αίματος.

Ευκολία και αυτοπεποίθηση στην αυτοδιαχείριση του διαβήτη

Ο συνδεδεμένος μετρητής και οι ταινίες μέτρησης σακχάρου Contour®Care εγγυώνται αξιόπιστα αποτελέσματα σακχάρου σε 3 απλά βήματα:

Το σύστημα Contour®Care είναι έτοιμο για μέτρηση αμέσως μετά το άνοιγμα της συσκευασίας*.

Χαρακτηριστικά όπως η μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη του και τα μεγάλα ψηφία αποτελεσμάτων μέτρησης, κάνουν ιδιαίτερα εύκολο τον χειρισμό του ακόμα και για χρήστες χωρίς εμπειρία.

Eξατομικευμένα εύρη στόχου μπορούν να οριστούν εύκολα στον μετρητή.

Ξεκάθαρα αποτελέσματα μετρήσεων με τη λειτουργία smartCOLOURTM

Ο μετρητής Contour®Care διαθέτει τη χρωματική ένδειξη εύρους στόχου smartCOLOURTM που είναι εύκολη στην κατανόηση με μια ματιά. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει τρία χρώματα για να δείχνει που βρίσκονται τα επίπεδα γλυκόζης αίματος σε σχέση με το προσωπικό εύρος στόχου του ασθενή.1** 

Η ένδειξη smartCOLOURTM μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα άτομα με διαβήτη, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου τους στις τιμές HbA1c.2

Επιπλέον βοηθάει στον καθησυχασμό των ατόμων με διαβήτη, καθώς δέχονται άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με τα αποτελέσματα μετρήσεων γλυκόζης αίματός τους, μπορούν να τα κατανοήσουν γρηγορότερα και έχουν τη δυνατότητα να λάβουν αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση του διαβήτη τους ευκολότερα.3

Δειγματοληψία Second-Chance® με την αντίστροφη μέτρηση 30 δευτερολέπτων

Σε περίπτωση που η μέτρηση γλυκόζης αίματος δεν πέτυχε, το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος Contour®Care προσφέρει την επιλογή για προσθήκη περισσότερου αίματος στην ίδια ταινία μέτρησης εντός 30 δευτερολέπτων, κάτι που μπορεί να συμβάλει στην αποφυγή εκ νέου τσιμπήματος.

Η Δειγματοληψία Second-Chance® (δεύτερη ευκαιρία) μπορεί επιπλέον να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ταινιών μέτρησης, καθώς δεν απαιτείται η χρήση μιας επιπλέον ταινίας.4

Δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή CONTOUR®DIABETES

Η εφαρμογή CONTOUR®DIABETES αποτελεί την ιδανική προσθήκη στο σύστημα Contour®Care, αφού είναι εύκολη στη χρήση και περιλαμβάνει πολυάριθμες λειτουργίες, οι οποίες παρέχουν στους ασθενείς μια καλύτερη εποπτεία του ιστορικού του σακχάρου τους.

Συγκεκριμένα, ο μετρητής Contour®Care συνδέεται με το smartphone ή το tablet και μεταφέρει τα αποτελέσματα μετρήσεων στην εφαρμογή CONTOUR®DIABETES μέσω Bluetooth®, όπου αποθηκεύονται και αναλύονται.

Στις δυνατότητες της εφαρμογής συγκαταλέγονται η δημιουργία ηλεκτρονικού ημερολογίου σακχάρου αίματος, αλλά και η εύκολη ανταλλαγή δεδομένων διαβήτη με την αποστολή αναφορών μέτρησης σακχάρου από το άτομο με διαβήτη προς τον επαγγελματία υγείας του, βοηθώντας έτσι στην έναρξη διαλόγου μεταξύ τους για τη βελτιστοποίηση της θεραπείας του.

Για πιο αναλυτικές πληροφορίες και εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τον μετρητή Contour®Care και την εφαρμογή CONTOUR®DIABETES, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.diabetes.ascensia.gr

* Πάντα να συμβουλεύετε τους ασθενείς να διαβάζουν τον οδηγό χρήστη του συστήματος πριν από τη χρήση.

1. Οδηγός χρήστη BGMS CONTOUR®CARE, Οκτώβριος 2018.
2. Grady M et al. J Diabetes Sci Technol. 2018 ;12 :1211-1219.
3. Smartson online survey, Sweden 2017. 352 respondents: People with type 1 and type 2 diabetes, over 18 years old, who tested at least 4–7 times a day. Participants received free meter and test strips. Survey funded by Ascensia Diabetes Care.
4. Market Research. Ascensia Diabetes Care, Hall & Partners online market research, conducted April/May 2015.

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων