fbpx

Όμιλος ΣΥ.Φ.Α.Κ. - Δύο Πλατινένια Βραβεία Ένα Χρυσό και Δύο Ασημένια στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021

Πέντε (5) εξαίρετες διακρίσεις απέσπασε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης (ΣΥ.Φ.Α.Κ.) στα ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 2021 που πραγματοποιήθηκαν στις 10 Μαρτίου 2021.

Όμιλος ΣΥ.Φ.Α.Κ. - Δύο Πλατινένια Βραβεία Ένα Χρυσό και Δύο Ασημένια στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021.

Αναλυτικότερα ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΥ.Φ.Α.Κ. έλαβε πέντε σημαντικά βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες:

ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

«Επικοινωνία και ενημέρωση κοινού για θέματα Υγείας»

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γενετζάκης Απόστολος, Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΜΙΛΟΥ ΣΥ.Φ.Α.Κ., ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Φ.Σ.Α, την Κριτική Επιτροπή, τους Φαρμακοποιούς, τους εργαζομένους και τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου κ. Δ. Αλιμπέρτη δήλωσε ότι «η ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας αποτελεί στρατηγική επιλογή του Ομίλου.

Αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα διαθέσιμα μέσα παρεμβαίνουμε καθοριστικά, επικοινωνώντας στο κοινό σημαντικά κοινωνικά μηνύματα για θέματα υγείας».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στον καθοριστικό ρόλο των Φαρμακαποθηκών στην αλυσίδα του Φαρμάκου επισημαίνοντας ότι:

«Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου μας και για να αναδείξουμε τον καθοριστικό ρόλο που μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν οι Φαρμακαποθήκες αναλάβαμε το δύσκολο εγχείρημα της αποθήκευσης και διανομής των εμβολίων αφιλοκερδώς για την Περιφέρεια Κρήτης.

Μέσα από αυτή τη δράση αποδείξαμε, ότι οι Φαρμακαποθήκες και τα Συνεταιρισμένα Φαρμακεία είναι ικανά να αναλάβουν οποιαδήποτε διανομή όλων των Φαρμάκων με ασφάλεια για τους πολίτες μας».

ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

«Ομάδα πωλήσεων που διακρίθηκε στα φαρμακεία»

Το βραβείο παρέλαβε η κ. Στεργιάκη Μαίρη Εμπορική Διευθύντρια του ΟΜΙΛΟΥ ΣΥ.Φ.Α.Κ., η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η διάκριση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα εντατικής και ομαδικής προσπάθειας της ομάδας πωλήσεων του ΣΥ.Φ.Α.Κ., η οποία με προσήλωση στους στόχους του Ομίλου μας, παρέχει τη βέλτιστη εμπειρία, υποστήριξη, καθοδήγηση και εξυπηρέτηση στους Φαρμακοποιούς πελάτες μας.

Τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που η τεχνολογία περισσότερο από ποτέ αντικατέστησε συνήθειες και ανθρώπους, αναπτύξαμε ταχύτατα νέες διαδικασίες και μοντέλα επικοινωνίας και αναβαθμίσαμε τη λειτουργία όλων των καναλιών επαφής με τους φαρμακοποιούς πελάτες μας.

Προσωπικά αισθάνομαι πολύ περήφανη που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο ως στέλεχος ενός Ομίλου που διαρκώς καινοτομεί και εξελίσσεται για να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προστιθέμενη αξία στα Φαρμακεία».

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

«Καινοτόμα υπηρεσία στο φαρμακείο»

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Τζωρακολευθεράκης Κων/νος Γραμματέας του ΔΣ του ΟΜΙΛΟΥ ΣΥ.Φ.Α.Κ., οποίος δήλωσε:

«Ο ΣΥ.Φ.Α.Κ. έχοντας επενδύσει στην ψηφιακή τεχνολογία αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία για να προσφέρει στα Φαρμακεία τη δυνατότητα να δημιουργήσουν αξία για τους πελάτες τους και να διατηρήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Ο Όμιλος ΣΥ.Φ.Α.Κ. έλαβε επίσης δύο βραβεία SILVER στις κατηγορίες «Εταιρική κοινωνική ευθύνη στη φαρμακευτική αγορά την περίοδο της πανδημίας» και «Υπηρεσίες υποστήριξης φαρμακείων».

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου κ. Αλιμπέρτης Δημήτρης δήλωσε για τις διακρίσεις:

«Ευχαριστούμε θερμά που αναδείξατε τον ΟΜΙΛΟ ΣΥ.Φ.Α.Κ. στην κορυφαία θέση στον κλάδο των Φαρμακαποθηκών και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε:

Πιστοί στο όραμα μας να προβλέπουμε και να οδηγούμε τις εξελίξεις,

Σύμμαχοι πάντα στον καθημερινό αγώνα των Φαρμακοποιών στο ολοένα και πιο ανταγωνιστικό και ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον,

Σύμμαχοι πάντα στην ανάπτυξη του Φαρμακείου,

Αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί συνεργάτες της φαρμακοβιομηχανίας».

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων