fbpx

Νέες Εγκαταστάσεις για τη ΣΥΝ.ΦΑ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε. του Οµίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.

Οι νέες εγκαταστάσεις της ΣΥΝ.ΦΑ. Κέρκυρας αποτελούν μέρος του επενδυτικού προγράμματος του Ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. το οποίο περιλαμβάνει σειρά κρίσιμων στρατηγικών έργων.

Νέες Εγκαταστάσεις για τη ΣΥΝ.ΦΑ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε. του Οµίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.

Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο έργο αναβάθμισης των υποδομών του Ομίλου, μετά το άνοιγμα των νέων εγκαταστάσεων στα Ιωάννινα το 2015.

To νέο κέντρο διανοµής και οι αντίστοιχοι αποθηκευτικοί χώροι, βελτιώθηκαν ώστε να διασφαλίζουν µε τον πιο σύγχρονο και αποτελεσµατικό τρόπο, την επάρκεια φαρµάκων στο νησί των Φαιάκων και την αξιοπιστία τροφοδότησης των πελατών τους.

Χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασµό και την οργάνωση των στελεχών του Οµίλου, αλλά και την υποδειγµατική προσπάθεια των εργαζοµένων του, η νέα µονάδα τέθηκε σε πλήρη λειτουργία µέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, οπότε επιτυχώς και δίχως την παραµικρή καθυστέρηση εξυπηρετήθηκαν πλήρως όλα τα φαρµακεία από την αρχή της εβδοµάδας.

Οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 1.100 τ.µ., βρίσκονται σε κοµβικό σηµείο στην περιοχή, εκτός οικισµού, επί της Επαρχιακής Οδού Κέρκυρας – Πέλεκα.

Η νέα τοποθεσία επιλέχθηκε µε γνώµονα τη βέλτιστη διακίνηση των προϊόντων και τη µείωση των χρόνων διανοµής. Νέες Εγκαταστάσεις για τη ΣΥΝ.ΦΑ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε. του Οµίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.

Το νέο κτίριο διαθέτει µεγάλο εξωτερικό χώρο, µε άνετους και διακριτούς χώρους παραλαβών και διανοµής εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ροή εισόδου και εξόδου των προϊόντων υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες γεγονός που διασφαλίζει την ποιότητα των παραλαµβανόµενων και των παραδιδόµενων προϊόντων.

Με στόχο τη βελτίωση του ελέγχου των αποθεµάτων βάση ζήτησης, τη µείωση του χρόνου εκτέλεσης κάθε παραγγελίας και την ορθότερη και ασφαλέστερη αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων, φιλοσοφία που διέπει τις σύγχρονες εφαρµογές αποθήκευσης, σχεδιάσθηκε και οργανώθηκε o χώρος εσωτερικά.

Τέθηκαν έτσι στην πράξη, οι έννοιες της λυτής διαχείρισης, εργονοµίας και ισορροπίας µεταξύ της διάταξης των ραφιών και της διαχείρισης των αποθεµάτων.

Επιπλέον, οι νέες εγκαταστάσεις έχουν σχεδιασθεί και υλοποιηθεί βάσει των κανονισµών της Ε.Ε. και της εθνικής νοµοθεσίας που διέπουν τα φάρµακα, κτηνιατρικά, καλλυντικά, ορθοπεδικά και άλλα προϊόντα.

Ως εκ τούτου, 24/7 στους χώρους της αποθήκης και στους θαλάµους ψύξης υπάρχει σταθερό θερµοκρασιακό εύρος και ηλεκτρονική καταγραφή.

Το νέο κτίριο ξεχωρίζει για την εργονοµία των χώρων του συνολικά.

Νέες Εγκαταστάσεις για τη ΣΥΝ.ΦΑ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε. του Οµίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.

Υπάρχουν άνετα γραφεία µε φυσικό φωτισµό και αερισµό, τραπεζαρία για τους εργαζόµενους, χώρος συνεδριάσεων και συναντήσεων µε συνεργάτες, καθώς και ειδική αίθουσα για τις εκπαιδεύσεις φαρµακοποιών.

Τέλος, ο όµιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. επιδιώκοντας να συµβάλει στη µείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώµατος, φρόντισε ώστε οι λειτουργίες των νέων εγκαταστάσεων να είναι προσανατολισµένες στην εξοικονόµηση ενέργειας µε χρήση ενεργειακών παραθύρων, φωτισµό led, θερµοµονωτική σκεπή από πάνελ και µεταλλικό κάνναβο µέσα από τον οποίο διατρέχουν όλες οι ηλεκτρικές και δικτυακές καλωδιώσεις που αφορούν το χώρο.

Η ΣΥΝ.ΦΑ Κέρκυρας Α.Ε. εξυπηρετεί τους φαρµακοποιούς του νησιού από το 2001 και σήµερα, µε µοχλό τη συλλογική προσπάθεια όλων των µελών συνεταίρων του Οµίλου, επενδύει στη συνεχή βελτίωση τόσο του εφοδιασµού των φαρµακείων όσο και της υποστήριξης της αποστολής τους στο πλαίσιο της πρωτοβάθµιας φροντίδας, ωφελώντας όλους: το κοινό, τους ασθενείς, τα φαρµακεία και την τοπική κοινωνία συνολικά.

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων