fbpx

Rhodiola - Ashwagandha από τη Sky Premium Life για Ήρεμο και Ξεκούραστο Ύπνο

Ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής με τον συνδυασμό των ξεχωριστών, προσαρμογόνων βοτάνων Rhodiola & Ashwaganda, εμπλουτισμένο με βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνήσιο και ψευδάργυρο, που υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και την καλή ψυχολογική διάθεση.

Η Rhodiola και η Ashwagandha, αποτελούν γνωστά βότανα που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή πρακτική ιατρική, ενώ το σύμπλεγμα βιταμινών B, όπως και η βιταμίνη C, το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος, συνεισφέρουν στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη μείωση της κόπωσης.

Η ροδιόλα, ένα από τα πιο πολύτιμα «φαρμακευτικά βότανα» του πλανήτη, αυξάνει την αντοχή του σώματος στο στρες, συνεισφέρει στη βελτίωση των συμπτωμάτων του άγχους, βοηθά στην ανακούφιση της κόπωσης, μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα της κατάθλιψης, την αϋπνία και τη συναισθηματική σταθερότητα.

Παραδοσιακά, στην Ashwagandha αποδίδονται αναζωογονητικές ιδιότητες που προάγουν τη φυσική και συναισθηματική ευεξία.

Τα οφέλη της είναι πολλαπλά και σημαντικά για τη σωματική, ψυχική αλλά και τη σεξουαλική υγεία του ανθρώπου.

Μπορεί να ωφελήσει ποικιλοτρόπως τον οργανισμό και εκτιμάται κυρίως για τις ιδιότητές της να ρυθμίζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς, να προστατεύει το νευρικό σύστημα, να καταπολεμά το στρες και την κατάθλιψη ενώ παράλληλα έχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Το Rhodiola Ashwagandha της Sky Premium Life® συμβάλλει:

- Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος

- Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία

- Στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

- Στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

Rhodiola Ashwagandha της Sky Premium Life®

Έκρηξη, σύνεση και εφευρετικότητα είναι τα 3 στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα, luxury σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Sky Premium Life.

Η Sky Premium Life, συνδυάζοντας τις προσεκτικά επιλεγμένες Α΄ ύλες, την παραγωγή με βάση τα αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα και πρωτόκολλα GMP (Good Manufacturing Practices), καθώς και την επιστημονικά βασισμένη επιλογή των κατάλληλων θρεπτικών συστατικών, στον κατάλληλο συνδυασμό και στην ενδεδειγμένη περιεκτικότητα, δημιουργεί συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας που υποστηρίζουν τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

H σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Sky Premium Life έχει αναπτυχθεί και παράγεται από τη φαρμακευτική εταιρεία Doc Pharma A.E. που ιδρύθηκε το 2015 και ανήκει στον Πολυεθνικό όμιλο Cosmos Holdings INC.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή, προώθηση και εξαγωγή φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας.

Τα κεντρικά γραφεία της Doc Pharma A.E. βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει υποκατάστημα και οργανωμένο εμπορικό τμήμα στην Αθήνα, καθώς και η μονάδα παραγωγής στην Παλλήνη Αττικής.

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις είναι πιστοποιημένες από τον Ε.Ο.Φ. ως προς την τήρηση των κανόνων καλής παραγωγικής διαδικασίας (cGMP) και καλής διανομής προϊόντων (cGDP).

Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη από τον φορέα TUV HELLAS για τις απαιτήσεις του ISO 9001:2015.

H Doc Pharma A.E. εκτός από τη σειρά συμπληρωμάτων Sky Premium Life παράγει, εμπορεύεται και διακινεί και άλλες σειρές συμπληρωμάτων όπως τα Doc, πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα και παραφάρμακα όπως τα Mucovix, Abelitan, Diorium, Otikon, Vivalcid, Fusibet και άλλα.

Με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και έχει τη δυνατότητα παγκόσμιας διανομής.

Ακολουθήστε τη Sky Premium Life στο Facebook

 

SKYPHARM Α.Ε.

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5, 570 01
ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
T. +30 2313080710

www.skypremiumlife.com

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων