fbpx

Η Φύση Έχει τη Λύση και στην Αντηλιακή Προστασία

Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα και να προκαλέσει πρόωρη γήρανση.

Η Φύση έχει τη Λύση και στην Αντηλιακή Προστασία

Τα αντηλιακά προϊόντα με Χρυσό Φύκι και 100% Φυσικά Φίλτρα που διατίθενται στα ελληνικά φαρμακεία από την εταιρεία φυτικών δερμοκαλλυντικών ANAPLASIS, προστατεύουν αποτελεσματικά το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας και το διατηρούν  ενυδατωμένο κατά την έκθεση στον ήλιο.

Αλλά ας δούμε ποια είναι τα σημεία αιχμής αυτών των συστατικών.

Το Χρυσό Φύκι (Laminaria Ochroleuca) έχει την ιδιότητα να επιβιώνει σε ακραίες μεταβολές της ηλιακής ακτινοβολίας, καθώς περιέχει ουσίες που αντιστέκονται στην καταστροφή των κυττάρων του από τον ήλιο.

Το εκχύλισμά του αποτελεί ασπίδα προστασίας για το πρόσωπο και το σώμα κατά την έκθεση στον ήλιο και διατηρεί διαρκώς την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος.

Βάσει μελετών, δρα προστατευτικά κατά της φωτογήρανσης που προκαλείται από τις ακτινοβολίες UVA/UVB, βοηθά στη μείωση του αριθμού των κατεστραμμένων κυττάρων από την UVB ακτινοβολία και προσφέρει άμεση και μεσοπρόθεσμη ενυδατική δράση.

Αντηλιακή προστασία όμως πρέπει να παρέχουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και στα παιδιά. Συστατικά που συνδράμουν σε αυτό, εκτός από τα 100% Φυσικά Φίλτρα είναι το Βιολογικό Έλαιο Tamanu, η Bisabolol και οι Βιταμίνες C, E, B5 που προστατεύουν αποτελεσματικά το ευαίσθητο παιδικό δέρμα και το διατηρούν επαρκώς ενυδατωμένο κατά την έκθεση στον ήλιο.  

Το Βιολογικό Έλαιο Tamanu (Callophyllum Inophyllum ή Nyamplung), πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, έχει εξαιρετικές φωτοπροστατευτικές ιδιότητες. Βάσει  μελέτης, αυξάνει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας στις ακτινοβολίες UVA/UVB και προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο.

Η φυσική Βισαβολόλη (Bisabolol), προέρχεται από το φυτό Candeia και προσφέρει ιδανική αντιφλεγμονώδη προστασία και καταπράυνση της παιδικής επιδερμίδας, προλαμβάνοντας πιθανούς ερεθισμούς κατά την έκθεση στον ήλιο.

Οι βιταμίνες C, E και η προβιταμίνη Β5 (D-Panthenol), χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράση προλαμβάνουν το σχηματισμό ελεύθερων ριζών, θωρακίζουν την παιδική επιδερμίδα και αυξάνουν την ανθεκτικότητά της στην ηλιακή ακτινοβολία.

Στόχος των αντηλιακών με χρυσό φύκι και 100% φυσικά φίλτρα είναι να προσφέρουν αποτελεσματική προστασία σε συνδυασμό με υψηλούς ενυδατικούς παράγοντες, φροντίζοντας και διατηρώντας την επιδερμίδα επαρκώς ενυδατωμένη, προστατεύοντας την παράλληλα από την απώλεια υγρασίας και την ξηρότητα.

Η αντηλιακή προστασία (SPF/UVA) επιτυγχάνεται αποκλειστικά με φυσικά φίλτρα, τα οποία είναι αναγνωρισμένα ως τα πιο ασφαλή αντηλιακά φίλτρα.

Αντανακλούν επαρκώς την ηλιακή ακτινοβολία, δεν προκαλούν αλλεργίες και είναι τα πλέον κατάλληλα για την προστασία του δέρματος κατά την έκθεση στον ήλιο.

Τα αντηλιακά προϊόντα της ανάPLASIS:

  • Προστατεύουν αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία (UVA/UVB).
  • Ενυδατώνουν επαρκώς την επιδερμίδα.
  • Έχουν εύκολη και γρήγορη απορρόφηση.
  • Διαθέτουν 100% φυσικό άρωμα καρύδας –όχι απλά αντίγραφο αρώματος.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι υποαλλεργικά και διατίθενται σε Ελλάδα, Κύπρο και ΕΕ.

Στην αντηλιακή σειρά της ανάPLASIS θα βρείτε:

  • Αντηλιακή Κρέμα προσώπου – SPF 30 (50ml).
  • Αντηλιακή Κρέμα προσώπου – SPF 50 (50ml)
  • Αντηλιακό Γαλάκτωμα προσώπου-σώματος για παιδιά (50ml)
  • Αντηλιακό Γαλάκτωμα σώματος – SPF 20 (100ml).
  • After Sun Gel – με aloe vera και D-Panthenol (150 ml).

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι υποαλλεργικά και διατίθενται σε Ελλάδα, Κύπρο και ΕΕ.

Πωλούνται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Η εταιρεία ANAPLASIS ιδρύθηκε το 2013 με ξεκάθαρο όραμα, να παράγει καλλυντικά υψηλής ποιότητας με τη χρήση αυθεντικών φυσικών ελαίων και παραγώγων μελιού χωρίς τη χρήση χημικών αρωμάτων και λοιπών τεχνητών υλών.

Τα προϊόντα της βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές και παράγονται μέσα από σύγχρονες μεθόδους, σύμφωνα με τα standards που θέτουν οι επίσημοι οργανισμοί (ΕΟΦ).

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της εταιρείας είναι αξιοσημείωτη.

Οι ίδιες οι καταναλώτριες μέσα από τη σελίδα της «Μελένιας Ομορφιάς ανάPLASIS» στο facebook  παρουσιάζουν απτά αποτελέσματα αποστέλλοντας δικές τους, προσωπικές φωτογραφίες και ιστορίες.

Σήμερα, η αναPLASIS είναι μια υγιής και συνεχώς αναπτυσσομένη εταιρία, με πιστό  καταναλωτικό κοινό το οποίο αναζητά ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις καλλυντικής περιποίησης σε τιμές προσιτές. 

ANAPLASIS
www.anaplasis.gr

   

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων