fbpx

Γιατί τα Αντηλιακά με Χρυσό Φύκι και Φυσικά Φίλτρα είναι η Ιδανική Λύση για την Ηλιοθεραπεία

Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα και να προκαλέσει πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Η χρήση αντηλιακών βοηθά στην αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας διατηρώντας την ενυδατωμένη κατά την έκθεση στον ήλιο. Στην αγορά φαρμακείου διατίθενται πολλά αξιόλογα προϊόντα αντηλιακής προστασίας κάποια εκ των οποίων στηρίζονται σε φυσικά συστατικά.

ανάplasis

Υπάρχουν όμως προϊόντα που η σύνθεσή των συστατικών τους είναι κατά 93% - 95% φυσικής προέλευσης. Πρόκειται για ειδικά μελετημένα και ασφαλή προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα και ανθεκτικά στο νερό.

ANAPLASISSUNSCREENSPF50.3           ANAPLASISSUNSCRENNSPF30.3

Χαρακτηριστικό συστατικό τους είναι το Χρυσό Φύκι (Laminaria Ochroleuca), το οποίο έχει την ιδιότητα να επιβιώνει σε ακραίες μεταβολές της ηλιακής ακτινοβολίας, καθώς περιέχει ουσίες που αντιστέκονται στην καταστροφή των κυττάρων του από τον ήλιο.

Το εκχύλισμά του αποτελεί ασπίδα προστασίας για το πρόσωπο και το σώμα κατά την έκθεση στον ήλιο και διατηρεί διαρκώς την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος.

Βάσει μελετών, δρα προστατευτικά κατά της φωτογήρανσης που προκαλείται από τις ακτινοβολίες UVA/UVB, βοηθά στη μείωση του αριθμού των κατεστραμμένων από την UVB ακτινοβολία κυττάρων και προσφέρει άμεση και μεσοπρόθεσμη ενυδατική δράση.

ANAPLASIS 1

Ο συνδυασμός του Χρυσού Φυκιού στα φυσικά αντηλιακά με τα φυσικά φίλτρα τα οποία είναι αναγνωρισμένα ως τα πιο ασφαλή αντηλιακά φίλτρα επιτυγχάνουν υψηλή αντηλιακή προστασία (SPF/UVA).

Είναι γνωστό βάσει μελετών πως τα φυσικά φίλτρα αντανακλούν επαρκώς την ηλιακή ακτινοβολία, δεν προκαλούν αλλεργίες και είναι τα πλέον κατάλληλα για την προστασία του δέρματος κατά την έκθεση στον ήλιο.

ANAPLASIS 2

Η υφή των φυσικών αντηλιακών όπως αυτά που συνδυάζουν το χρυσό φύκι με τα φυσικά αντηλιακά φίλτρα είναι ιδιαίτερα απαλή και έχει γρήγορη απορρόφηση.

Τα φυσικά αντηλιακά απλώνονται εύκολα και δεν αφήνουν υπολείμματα λιπαρότητας. Παράλληλα, το 100% φυσικό άρωμα καρύδας που περιέχουν, δίνει ένα υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα.

ANAPLASIS 3

Μπορούν τα φυσικά αντηλιακά να είναι αποτελεσματικά για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα;

Αντηλιακά με 100% Φυσικά Φίλτρα, Βιολογικό Έλαιο Tamanu, Bisabolol και Βιταμίνες C, E, Bμπορούν να προστατεύσουν αποτελεσματικά το ευαίσθητο παιδικό δέρμα και το διατηρούν επαρκώς ενυδατωμένο κατά την έκθεση στον ήλιο.

Η σύνθεσή των φυσικών αυτών αντηλιακών με το 96% των συστατικών τους να είναι φυσικής προέλευσης, είναι ειδικά μελετημένη και ασφαλής για τα παιδιά. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και ανθεκτικά στο νερό.

Η αντηλιακή προστασία (SPF/UVA) επιτυγχάνεται αποκλειστικά με φυσικά φίλτρα, τα οποία είναι αναγνωρισμένα ως τα πιο ασφαλή αντηλιακά φίλτρα. Αντανακλούν επαρκώς την ηλιακή ακτινοβολία, δεν προκαλούν αλλεργίες και είναι τα πλέον κατάλληλα για την προστασία του παιδικού δέρματος κατά την έκθεση στον ήλιο.

ANAPLASIS 4

Το Βιολογικό Έλαιο Tamanu (CallophyllumInophyllum ή Nyamplung), πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, έχει εξαιρετικές φωτοπροστατευτικές ιδιότητες.

Βάσει μελέτης, αυξάνει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας στις ακτινοβολίες UVA/UVB και προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο.

ANAPLASIS 5

Η φυσική Βισαβολόλη (Bisabolol), προέρχεται από το φυτό Candeia και προσφέρει ιδανική αντιφλεγμονώδη προστασία και καταπράυνση της παιδικής επιδερμίδας, προλαμβάνοντας πιθανούς ερεθισμούς κατά την έκθεση στον ήλιο.

Οι βιταμίνες C, E και η προβιταμίνη Β5 (D-Panthenol),χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράσηπρολαμβάνουν το σχηματισμό ελεύθερων ριζών,θωρακίζουν την παιδική επιδερμίδα και αυξάνουν την ανθεκτικότητά της στην ηλιακή ακτινοβολία.

Κάντε μας LIKE στο Facebook

Μάθετε περισσότερα για εμάς στο anaplasis.gr

Ακολουθήστε μας στο Instagram

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων