fbpx

PHARMACY manager 1

PHARMACY manager
Σεμινάρια Φαρμακοποιών
με Δυνατότητες Εξατομικευμένων Εφαρμογών


2seminar V2 new

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Μία συνδιοργάνωση του Περιοδικού
PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
και της
Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)

4 Εκπαιδευτικές Ημέρες
Πλήρες πρόγραμμα 28 ωρών εκπαίδευσης
2 Σαββατοκύριακα στην
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο!

►Αθήνα
Σάβ. 30 & Κυρ. 31/3/13 - Σάβ. 27 & Κυρ. 28/4/13

►Θεσσαλονίκη
Σάβ. 18 & Κυρ. 19/5/13 - Σάβ. 1 & Κυρ. 2/6/13

►Πάτρα
Σάβ. 20 & Κυρ. 21/4/13 - Σάβ. 1 & Κυρ. 2/6/13

►Ηράκλειο
Σάβ. 11 & Κυρ. 12/5/13 - Σάβ. 25 & Κυρ. 26/5/13

►1η Ημέρα
Αποτελεσματική Οικονομική Διαχείρηση

►2η Ημέρα
Το Μάνατζμεντ του Σύγχρονου Φαρμακείου

►3η Ημέρα
Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επικοινωνίας

►4η Ημέρα
Εμπορική Αρχιτεκτονική για
Αποτελεσματική Προβολή Προϊόντων

Οι 5 Στόχοι των Σεμιναρίων

1. Να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας προς όλους τους πελάτες σας,

2. Να βελτιώσετε την πρακτική σας στη συμβουλή υγείας και τη σωστή συμπληρωματική πρόταση,

3. Να διαμορφώσετε αποτελεσματικά το χώρο σας ωστε να είναι πιο ελκυστικός για τον πελάτη σας,

4. Να διοικείτε πάντοτε με επιτυχία την ομάδα των συνεργατών σας και

5. Να διαχειριστείτε πιο αποδοτικά την επιχείρησή σας!

seminars

 

Χώροι Διεξαγωγής
Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής

► Αθήνα
Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων, 111 44 Κ. Πατήσια
Άρτεμις Χρόνη
T. 210 2112000 (εσωτ. 610 ) • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

► Θεσσαλονίκη
Λέοντος Σοφού 3, 546 26 Θεσσαλονίκη
Κατερίνα Κόκλα
Τ. 2310 522314 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

► Πάτρα
Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου, 262 22 Πάτρα
Ρούλα Ιωάννου
Τ. 2610 318573 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

► Ηράκλειο
Κονδυλάκη 105 & Βάρνης (Θέρισο), 713 05 Ηράκλειο
Τσιλιγκίρη Ανέζα
Τ. 2810 263351, 258869, Fax: 2810 258413 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εισηγητές καταξιωμένους Συμβούλους στο χώρο του Φαρμακείου και με τη δυνατότητα επίσκεψης στο Φαρμακείο σας για εξατομικευμένες εφαρμογές!

Βιογραφικά
Κατά σειρά που εμφανίζονται στο πρόγραμμα:

Γιάννης Κοντάκος, Οικονομολόγος
Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά. Εργάσθηκε επί 12 χρόνια σε τέσσερις πολυεθνικές εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων και υψηλής τεχνολογίας ως Sales & Marketing Director. Τα τελευταία εννέα χρόνια έχει ιδρύσει τη δική του εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ειδικότερα, ασχολείται με στρατηγικό σχεδιασμό, εκπόνηση marketing και business plan, ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού καθώς και εκπαίδευση στελεχών. Δραστηριοποιείται σε 18 κλάδους της ελληνικής οικονομίας και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε θέματα εισηγμένων εταιριών, συγχωνεύσεις, απορροφήσεις και θέματα επιχειρησιακής ανάπτυξης. Έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά και εφημερίδες και έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε πολλά συνέδρια. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων και του Συνδέσμου Εταιριών Συμβούλων Επιχειρήσεων. Έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες φαρμακοποιούς σε όλη την Ελλάδα και έχει παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, είτε μεμονωμένα σε φαρμακοποιούς, είτε σε ομίλους φαρμακείων.

Πόπη Χαραμή, Φαρμακοποιός, Εκδότης του Περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Με σπουδές στη Φαρμακευτική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική σχολή του Montpellier, Γαλλίας, διετέλεσε επί σειρά ετών Εμπορική Διευθύντρια και Σύμβουλος, με μεγάλη εμπειρία επικεντρωμένη στο Marketing την Επικοινωνία και την Εκπαίδευση, σε Ελληνικές και Διεθνείς Φαρμακευτικές και Παραφαρμακευτικές εταιρείες καθώς και σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών σε φαρμακεία. Σήμερα ώς στέλεχος της Θ. Χαραμή ΕΠΕ, δραστηριοποιείται σε εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα της υγείας μέσω του Περιοδικού, της ετήσιας Ημερίδας Φαρμακοποιών με θέμα, «Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας» καθώς και σεμιναρίων που διοργανώνει για τους φαρμακοποιούς και στελέχη εταιρειών του κλάδου.

Κώστας Δούνας, Οικονομολόγος
Με σπουδές στη διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ Πατρών, είναι κάτοχος ΜΒΑ στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Louisville, ΗΠΑ. Με επαγγελματική εμπειρία είκοσι ετών στο χώρο του φαρμακείου, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τις εταιρίες όπως ROC, APIVITA και ιδιαίτερα στον τομέα υπηρεσιών Φαρμακείου στη Pharma Plus του ομίλου Lavipharm. Σήμερα είναι εμπορικός διευθυντής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Medihelm Α.Ε.

Ιωάννης - Ευάγγελος Χαραμής, Οικονομολόγος, Εκδότης του www.PharmaManage.gr και του www.GreekShares.com
Σπούδασε Marketing (Bsc), Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) και Οικονομικά (Msc) στις Η.Π.Α και στο Βέλγιο. Διετέλεσε στέλεχος και Σύμβουλος στον τομέα του Marketing και τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, σε Ελληνικές και διεθνείς τράπεζες και εταιρίες επενδύσεων. Σήμερα δραστηριοποιείται ως στέλεχος της Θ. Χαραμή ΕΠΕ, εταιρείας παροχής συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών στον τομέα του Marketing της Διοίκησης, Διαχείρισης και Επικοινωνίας για τα φαρμακεία, αναλαμβάνοντας όλη την ηλεκτρονική της επικοινωνία καθώς και τη διοργάνωση της ετήσιας Ημερίδας Φαρμακοποιών.

Νίκος Βελτράς, Οικονομολόγος, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής του Chartered Institute of Marketing (U.K.) και του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. (Υπουργείο Εργασίας)
Οικονομολόγος με ειδίκευση σε θέματα Marketing και Πωλήσεων και πολυετή επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία στον ιατροφαρμακευτικό χώρο. Με την εκπαίδευση ασχολείται για διάστημα μεγαλύτερο από 25 χρόνια και σεμινάριά του έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες φαρμακοποιοί. Είναι ειδικευμένος σε θέματα λειτουργικής οργάνωσης φαρμακείων.

Αντώνης Φουστέρης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Δικτύων, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DELKAT ATE
Με μεγάλη εμπειρία, πάνω από 20 χρόνια στο φαρμακευτικό κλάδο, ως εμπορικός διευθυντής μεγάλων Πολυεθνικών εταιρειών: La Roche Posey, Vichy, L’Oreal κ.α. Στη πορεία του μέσα στο φαρμακευτικό κλάδο, έχει δώσει διαλέξεις και σεμινάρια σχετικά με τη διαμόρφωση της ταυτότητας των φαρμακείων, και ειδικότερα πάνω στη αποδοτική διαρρύθμιση του χώρου τους. Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε ομιλίες, πάνω στην επιχειρηματική ανάπτυξη φαρμακείων και άλλων αλυσίδων καταστημάτων.

Προγράμματα και Κόστος:
Πρόγραμμα 4 ημερών 600 €
Πρόγραμμα 3 ημερών 480 €
Πρόγραμμα 2 ημερών 340 €
Πρόγραμμα 1 ημέρας 180 €
Το κόστος Εκπίπτει απο την Εφορία!

Εκπτώσεις:
2 άτομα 10% - 3 άτομα 15%
4 άτομα 20% - Φοιτητές 20%

Παρέχονται:
Καφές τσάι, χυμοί, αναψυκτικά και σνάκς.
Δίδονται οι παρουσιάσεις σε CD καθώς και
πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Δυνατότητα Επισκέψεων
για Εξατομικευμένες Εφαρμογές:
Όποιος επιθυμεί συμβουλευτικές επισκέψεις στο Φαρμακείο του, για εξατομικευμένες εφαρμογές, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει κατά τη διάρκεια των Σεμιναρίων με τους ανάλογους Εισηγητές - Συμβούλους, για να κλείσει ραντεβού.

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΑΣ!

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων