fbpx

HAM ThermoSense: To Έξυπνο Wi-Fi Καταγραφικό Θερμοκρασίας με Άμεση Ειδοποίηση στο Κινητό

Απομακρυσμένη εποπτεία και άμεσες ειδοποιήσεις στο κινητό, με το έξυπνο Wi-Fi καταγραφικό θερμοκρασίας HAM ThermoSense.

Οι εξελίξεις στον τομέα της υγείας τους τελευταίους μήνες έχουν κρίνει επιτακτικό τον επαναπροσδιορισμό διαφόρων διαδικασιών.

Η ευαισθησία των φαρμάκων, καθώς και το υψηλό κόστος σε περίπτωση αλλοίωσης τους, καθιστούν επιβεβλημένη τη συνεχή παρακολούθηση των ψυκτικών θαλάμων αποθήκευσης.

HAM ThermoSense

Για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια ενός φαρμάκου, εκτός από την ίδια σύστασή του και τις ιδιότητές του, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι συνθήκες μέσα στις οποίες γίνεται η μεταφορά και η αποθήκευσή του.

Σημαντική προϋπόθεση για την σωστή αποθήκευση των φαρμάκων, αποτελεί η χαρτογράφηση και η καταγραφή της θερμοκρασίας, καθώς και οι άμεσες ειδοποιήσεις σε περιπτώσεις προβλήματος.

Το HAM ThermoSense, είναι ένα Wi-Fi καταγραφικό θερμοκρασίας, εξοπλισμένο με ένα ακριβές αισθητήριο μέτρησης, ικανό να καλύψει ένα μεγάλο εύρος μέτρησης των συνθηκών θερμοκρασίας.

Η συσκευή παρέχει 24ώρη πρόσβαση, καταγραφή και έλεγχο του ψυκτικού θαλάμου, γραφήματα πραγματικού χρόνου και δυνατότητα εκτύπωσης των καταγραφών σε μορφή PDF ή Excel - για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και με οποιαδήποτε συχνότητα επιθυμεί ο χρήστης. 

Επιπλέον, είναι ικανό να παρακολουθεί και να καταγράφει την θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου, αλλά και την κατάσταση των θυρών όπως και πόσες φορές έχουν ανοίξει ή κλείσει.

Ο χρήστης, μέσα από την εφαρμογή (διαθέσιμη σε Android και iOS), μπορεί πολύ εύκολα να ορίσει τους δικούς του κανόνες λειτουργίας, αλλά και το πως θα ειδοποιηθεί αν ξεπεραστούν τα όρια που έχει βάλει.

Ακόμη, παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης σε περίπτωση που πέσει το ρεύμα, με την κατάλληλη εγκατάσταση και ορισμό κανόνων.

Το HAM ThermoSense, είναι ένα Wi-Fi καταγραφικό θερμοκρασίας, εξοπλισμένο με ένα ακριβές αισθητήριο μέτρησης, ικανό να καλύψει ένα μεγάλο εύρος μέτρησης των συνθηκών θερμοκρασίας

Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει διαμοιρασμός πρόσβασης του καταγραφικού θερμοκρασίας για την εποπτεία των θερμοκρασιών και τη λήψη ειδοποιήσεων με άλλους χρήστες, όπως για παράδειγμα με υπαλλήλους, τεχνικούς ή και άλλους αρμόδιους.

Η άμεση ειδοποίηση του χρήστη μπορεί να γίνει με ποικίλους τρόπους, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις. Οι τρόποι ειδοποίησης του χρήστη μπορούν να γίνουν μέσω της εφαρμογής, email, SMS αλλά και τηλεφωνικής κλήσης.

Όσον αφορά τα δεδομένα, αυτά καταγράφονται δωρεάν και για πάντα στο cloud.

Η συσκευή HAM ThermoSense, μπορεί να συνεχίσει να καταγράφει ακόμη και αν χαθεί η σύνδεση στο Wi-Fi. Τα θερμοκρασιακά δεδομένα ενημερώνονται αυτόματα, όταν επανέλθει η σύνδεση.

Το μέγεθος της συσκευής είναι μικρό και μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις επιφάνειες, χωρίς να καταλαμβάνει χώρο.

Έτσι, η εγκατάσταση ενός σύγχρονου και έξυπνου καταγραφικού θερμοκρασίας είναι πλέον μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Η ΗΑΜ Systems, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο του αυτοματισμού και της κατασκευής “έξυπνων” συσκευών, με πελάτες της να είναι μεγάλες πολυεθνικές και φαρμακευτικές εταιρείες, δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, μεγάλα διαγνωστικά κέντρα και φαρμακεία, γνωρίζει στο έπακρο τις ανάγκες της σωστής συντήρησης των ευαίσθητων προϊόντων.

HAM ThermoSense: To έξυπνο Wi-Fi καταγραφικό θερμοκρασίας με άμεση ειδοποίηση στο κινητό

Η εταιρεία, μέσω του λογισμικού της και των συσκευών της, συμβάλλει καθοριστικά στη διαδικασία διατήρησης της ακεραιότητας των φαρμάκων στις μονάδες ψύξης, παρέχοντας δυνατότητες συνεχούς απομακρυσμένης εποπτείας, καταγραφής και άμεσων ειδοποιήσεων στο κινητό του χρήστη. 

Τόσο η συσκευή όσο και το λογισμικό είναι ανεπτυγμένα και κατασκευασμένα από Ελληνική εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε άμεση υποστήριξη και επικοινωνία απευθείας με τον κατασκευαστή.

Η εφαρμογή προσφέρεται σε 3 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά,Γερμανικά).

www.hamsystems.eu/thermosense

Home Automation and More P.C.

Orfanidou str. 6, 54626, Thessaloniki, Greece

T: +30 2310555256


 

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων