fbpx

Γίνετε ο Ιδιοκτήτης του Χώρου σας

Το ερώτημα τίθεται τη μια μέρα μετά την άλλη σε οποιονδήποτε ιδιοκτήτη φαρμακείου.

Η προοπτική της ιδιοκτησίας των χώρων σας μπορεί να είναι ελκυστική για την ελευθερία της διάταξης που προσφέρει.

Επιπλέον, η επένδυση είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη μακροπρόθεσμα για την απόδοση που εγγυάται.

Γίνετε ο Ιδιοκτήτης του Χώρου σας

Μια στρατηγική που αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα τόσο επαγγελματικά όσο και σε όρους περιουσιακών στοιχείων.

Ένας φαρμακοποιός ξοδεύει μεγάλο όγκο χρημάτων ετησίως για το επαγγελματικό του ενοίκιο.

Επιπλέον, σχεδόν το 70% των φαρμακοποιών είναι ενοικιαστές του χώρου τους.

Αυτό σημαίνει ότι το να έχουν την ιδιοκτησία δεν συμφέρει τους φαρμακοποιούς;

Ας πούμε ότι πρόκειται για μια επένδυση που πρέπει να εξεταστεί σύμφωνα με διαφορετικά κριτήρια: οι εγκαταστάσεις του φαρμακείου πρέπει να βρίσκονται στο σωστό μέρος και πρέπει να είναι προσαρμόσιμες για μια καλύτερη προσφορά υπηρεσιών.

Επιπλέον, ο φαρμακοποιός πρέπει να είναι σε θέση να εξοφλήσει ένα επιπλέον δάνειο και πάνω απ' όλα, πρέπει ο χώρος που τον ενδιαφέρει να είναι προς πώληση!

Σήμερα, είναι μια επαγγελματική και μια στρατηγική οικονομικής επένδυσης.

Όταν μιλάμε για την επαγγελματική στρατηγική σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, πρέπει να ληφθεί υπόψη η οργάνωση του χώρου με την προοπτική μιας σημαντικής εξέλιξης προς ένα φαρμακείο υπηρεσιών που απαιτεί μια ισχυρή προσαρμογή των εγκαταστάσεων για να ανταποκριθεί στην τεχνική διαδικασία όλων των υπηρεσιών: εμβολιασμοί, εργαστήριο, καμπίνα αισθητικής...

Σήμερα, η βασική δομή ενός φαρμακείου προσανατολίζεται στη διανομή και τις πωλήσεις στον πάγκο, αλλά συνολικά, όταν πρόκειται για την απομόνωση με τον ασθενή για ένα απλό εμβόλιο, τότε γίνεται συχνά περίπλοκο.

Όταν είστε μισθωτής, μόλις θέλετε να εκτελέσετε εργασίες συγκεκριμένου μεγέθους, πρέπει να ζητήσετε άδεια από τον εκμισθωτή, ο οποίος μερικές φορές δείχνει κακή θέληση και παίρνει την ευκαιρία να εξαργυρώσει τη συμφωνία του έναντι αύξησης του ενοικίου.

Επιπλέον, όλες οι βελτιώσεις που έγιναν θα επιστρέψουν σε αυτόν στο τέλος της μίσθωσης χωρίς αποζημίωση για τον ενοικιαστή.

Ποιο είναι το ενδιαφέρον όσον αφορά την κληρονομιά;

Πρόκειται για τη δημιουργία κεφαλαίου ή πρόσθετων προγραμμάτων συνταξιοδότησης για το μέλλον.

Πολλοί φαρμακοποιοί το συνειδητοποιούν αυτό και καταλαβαίνουν ότι η ακίνητη περιουσία είναι πολύ σημαντική.

Ακόμα και όταν βγείτε στη σύνταξη, το κτίριο θα σας ανήκει και θα μπορείτε να το ενοικιάσετε σε κάποιον άλλο μισθωτή.

Γενικά, αξίζει να θυμάστε ότι οι επενδύσεις σε ακίνητα αποτελούν εγγύηση για τη δύναμη και τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα μιας εταιρείας.

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων