fbpx

Ανακαίνιση για τοv Πελάτη

Στη θέα ενός αφρόντιστου φαρμακείου, ο πελάτης έχει την εικόνα ενός ξεχασμένου απ’ την ζωή, την εξέλιξη, ακόμα και την ιστορία, χώρου-«κάστρου».

Το φαρμακείο μοιάζει να είναι ένα αδρανές κατάστημα, μετέωρο στον χρόνο, αδιάφορο για την εξέλιξή του, κλειστό προς το εξωτερικό περιβάλλον, με τα πράγματα ατάκτως ειρρημένα.

Ένας χώρος που δύσκολα μπορεί να διατηρηθεί καθαρός και που ο πελάτης πέρα από την καλή ίσως σχέση του με τον φαρμακοποιό, δεν έχει τη διάθεση να σχετιστεί με τον ίδιο τον χώρο και τα όσα φιλοξενούνται εντός.

Αντίθετα, είναι προφανής η διαφορά της εντύπωσης που διαμορφώνει ο ίδιος πελάτης, όταν ο χώρος παρουσιαστεί μέσα από μια ανακαίνιση.

Τακτοποιημένος, εντυπωσιακά φωτεινώτερος, με ανεμπόδιστους άξονες κυκλοφορίας και προσέγγισης των προϊόντων, με την αναγκαία εργονομία στα έπιπλα, με εύκολη πρόσληψη και μετάδοση μηνυμάτων.

Με τη σωστή λειτουργία μηχανισμών και μηχανολογικών εξοπλισμών, με διακριτές περιοχές σήμανσης και προβολής των αναγκών κατανάλωσης, ενημέρωσης, εξυπηρέτησης, συμβουλευτικής επαφής, αποθήκευσης, κλπ.

Ανακαίνιση Φαρμακείου για τον Πελάτη

Όλα αυτά δένουν περισσότερο τον πελάτη με το φαρμακείο και τον κάνουν να παραμείνει περισσότερο.

Εξ’ άλλου το φαρμακείο είναι ένα κατάστημα «ζωής» για αυτόν!

Έτσι η εγκατάλειψη και η αδράνεια ενός ξεχασμένου φαρμακείου μπορούν τελικά να αντικατασταθούν από τη δύναμη νέων υλικών και την καθαρότητα της υφής τους.

Ο ενδιαφέρον δε συνδιασμός βασικών υλικών (ξύλου, τζαμιού, πέτρας, κλπ) αλλά και η νεωτερισμός στη χρήση ξεχασμένων για τις μεγάλες αστικές κοινωνίες στοιχείων, όπως το νερό ή τα φυτά κλπ, μπορούν να παίξουν το ρόλο τους συνηγορώντας σε όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά έτσι ώστε το επιθυμητό τρίπτυχο:

  • Πελάτες
  • Ευχαριστημένο Προσωπικό και
  • Ξεκούραστος Επιχειρηματίας Φαρμακοποιός

Να λειτουργεί αρμονικά!

Και επειδή αρχικά αναρωτηθήκαμε για το κατά πόσο, αποδέκτης των συνεπειών ενός ανακαινισμένου χώρου, είναι τελικά και τα οικονομικά της επιχείρησης...

Η καλύτερη επαλήθευση των παραπάνω αποτελούν όλες εκείνες οι επιχειρήσεις-φαρμακεία, που έχουν ωφεληθεί από την σωστή μελέτη, επίβλεψη και αναβάθμιση τελικά του χώρου τους.

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων