fbpx

Έρευνα, Έρευνα... Έρευνα!

Το ρίσκο είναι σχεδόν αναπόφευκτο όταν επενδύετε σε μετοχές!

Αλλά το μεγαλύτερο ρίσκο είναι ότι ποτέ δεν θα επενδύσετε σε μετοχές γιατί ποτέ δεν θα είστε σίγουροι για το πότε θα είναι η «κατάλληλη στιγμή» να επενδύσετε, ή πιά είναι η «καλύτερη μετοχή»!

Η αβεβαιότητα είναι ένα μόνιμο χαρακτηριστικό του επενδυτικού τοπίου.

Η προσπάθεια να διακρίνετε τον ιδανικό χρόνο επένδυσης ή την ιδανική μετοχή αποδεικνύετε σχεδόν μάταιος κόπος.

Μη σας παρασύρουν λοιπόν οι διακυμάνσεις του χρηματιστηρίου ή οι γνώμες και οι προβλέψεις των διαφόρων αναλυτών.

Η στρατηγική και οι προσδοκίες της κάθε επένδυσής σας θα πρέπει να βασίζονται αποκλειστικά στην έρευνα, στους προσωπικούς σας στόχους, στο χρονικό ορίζοντα, στην ανοχή ρίσκου και στην οικονομική σας κατάσταση.

Δεν θα πρέπει να καθορίζονται αποκλειστικά και μόνο από την εκάστοτε κατεύθυνση του χρηματιστηρίου ή από τις απόψεις «των ειδικών»!

analysis banking business 1451448

Πάντα να μελετάτε!

Όσα περισσότερα ξέρετε, τόσο καλύτερα είστε!

Αυτό απαιτεί να συνεχίζετε να μαθαίνετε και να δίνετε βάση στα γεγονότα που μπορεί να σας επηρεάσουν.

Να κατανοείτε τα προσωπικά οικονομικά θέματα που μπορεί να σας επηρεάσουν.

Να κατανοείτε πώς η κάθε μια από τις επενδύσεις σας ταιριάζει με το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιό σας και με τη γενική σας στρατηγική.

Να κατανοείτε τα ρίσκα που σχετίζονται με κάθε επένδυση.

Να συλλέγετε αμερόληπτες, αντικειμενικές πληροφορίες.

Στην πορεία θα βρείτε αυτά που δουλεύουν καλύτερα για εσάς.

Μάθετε από τα λάθη σας...

Αλλά κυρίως προσπαθήστε να μάθετε από τα λάθη των άλλων!

www.GreekShares.com

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων