fbpx

Επικοινωνήστε Σωστά τα Συμπληρώματα Διατροφής για την Τόνωση του Οργανισμού

Τώρα, το φθινόπωρο, είναι μια περίοδος που πολλοί πελάτες σας αναζητούν την τόνωση και να είναι σε καλύτερη φόρμα για να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές επίπονες υποχρεώσεις τους, αλλά και στην έλευση του χειμώνα με τις ιώσεις και τα κρυολογήματα.

Η Οπτική Επικοινωνία

Προβάλλεται τις περιπτώσεις τόνωσης του οργανισμού με μια ελκυστική βιτρίνα με τα κατάλληλα χρώματα, όπως πορτοκαλί και κίτρινο για τη βιταμίνη C ή ασημί για τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία.

Επικοινωνήστε Σωστά τα Συμπληρώματα Διατροφής για την Τόνωση του Οργανισμού.

Δίπλα στις πολυβιταμίνες, προβάλλεται και προϊόντα ειδικά για πρόληψη της εξασθένισης του οργανισμού, που υπάρχουν πλέον σε μια μεγάλη ποικιλία στο Φαρμακείο σας.

Τα Slogans: «Οι βιταμίνες για την τόνωση του οργανισμού σας»

Την ίδια προβολή να δημιουργήσετε και στον εσωτερικό χώρο, είτε στη ραφιέρα με τα συμπληρώματα διατροφής, είτε σε ένα ειδικό έπιπλο προβολής, φυσικά πάντα με την κατάλληλη σήμανση.

Η Λεκτική Προσέγγιση στον Πελάτη

Οι περιπτώσεις στον πάγκο με παράπονα πελατών για κούραση, στρες και εξασθένιση είναι πολλές και η συμβουλή σας απαραίτητη.

Οι Ερωτήσεις Διερεύνησης

«Η κούραση συνοδεύεται από πυρετό ή απώλεια βάρους;»

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, θα πρέπει να συμβουλευτεί τον γιατρό του.

«Νιώθετε πιο κουρασμένος το πρωί; Η κούραση αυτή διαφέρει από μέρα σε μέρα;»

«Είστε αγχώδεις; Είστε στρεσαρισμένοι; Ακολουθείτε κάποια δίαιτα; Κοιμάστε καλά;»

Επιλέξτε την Κατάλληλη Μορφή

Οι πόσιμες αμπούλες προτιμώνται κυρίως από.

Ακόμη και μια όχι τόσο ευχάριστη γεύση, τους δίνει την εντύπωση της αποτελεσματικότητας.

Τα αναβράζοντα δισκία δίνουν την εντύπωση της τόνωσης.

Τα μασώμενα δισκία με ευχάριστη γεύση είναι για τους βιαστικούς και τα παιδιά που τα παίρνουν σαν μια καραμέλα.

Αντιμετωπίστε τις Αντιρρήσεις

«Έχω ήδη δοκιμάσει κάτι παρόμοιο και δεν μου έφερε κανένα αποτέλεσμα»

Δεν είναι κάτι που πρέπει να μας εκπλήσσει, αν παράλληλα δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα τρόπου ζωής και διατροφής απέναντι στις αιτίες της κούρασης.

Υπενθυμίστε τα (χαλάρωση, σωστή διατροφή, επαρκής ύπνος, αποφυγή στρεσογόνων καταστάσεων…), προτείνοντας παράλληλα και ένα κάπως διαφορετικό προϊόν.

«Μα αυτό πιθανόν να με εξιτάρει και να μην κοιμάμαι το βράδυ»

Πράγματι η λήψη της βιταμίνης C μπορεί να προκαλέσει αϋπνία.

Διερευνήστε τη δοσολογία της σε πολυβιταμινούχα σκευάσματα και αποφύγετε προϊόντα με καφεΐνη.

Διερευνήστε τη Συνταγή

Οι παθολογίες ΩΡΛ προκαλούν συχνά φαινόμενα κούρασης.

Κάθε συνταγή με προϊόντα για τη γρίπη ή λοιμώξεων του αναπνευστικού μπορεί να συνοδευτεί με μια συμπληρωματική πρόταση με προϊόντα κατά της εξασθένισης του οργανισμού.

Ολίνα Ηλιάδου, MSc Clinical Pharmacologist, MBA in Pharmacy Management, MPharm

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων