fbpx

Γνωρίστε την ΕΡΓΑΝΗ ΑΕ

Ο κ. Νικόλαος Ζυγουρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΑΝΗ ΑΕ απαντά στις ερωτήσεις μας και μας μιλά για την εταιρεία και τα στρατηγικά προϊόντα της στην Ελληνική αγορά του Φαρμακείου.

Νικόλαος Ζυγουρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΑΝΗ ΑΕ

Ποια είναι η ΕΡΓΑΝΗ ΑΕ και η στρατηγική της στην αγορά του Φαρμακείου;

Η ΕΡΓΑΝΗ ΑΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1931 σαν φαρμακευτική εταιρεία από τον Νικόλαο Ζυγουρόπουλο, παππού των σημερινών μετόχων και ιδιοκτητών της εταιρείας.

Η λέξη Εργάνη ήταν μια από τις προσωνυμίες της θεάς Αθηνάς που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες για να δηλώσουν την φιλοπονία και τον συνδυασμό χειρωνακτικής και πνευματικής εργασίας.

ΕΡΓΑΝΗ φωτογραφία εταιρικού προφίλ

Το 1995 η εταιρεία πήρε την σημερινή νομική της μορφή.

Η ΕΡΓΑΝΗ είναι μια εμπορική εταιρεία που εισάγει, διανέμει και προωθεί προϊόντα ξένων οίκων στην Ελληνική αγορά.

Πελάτες της εταιρείας είναι τα κρατικά νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, φαρμακαποθήκες, φαρμακεία, ιδιώτες γιατροί και οπτικά καταστήματα, καλύπτοντας το 100% της αγοράς.

Η εταιρεία από το 1995 ήταν η πρώτη που εισήγαγε και διένειμε Μοσχεύματα κερατοειδούς για μεταμοσχεύσεις και αποκατάσταση της όρασης σε ενήλικες και παιδιά.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες άνθρωποι στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της τύφλωσης και η εταιρεία μέσω των συνεργατών της στην Αμερική και στην Ευρώπη εξασφαλίζει μοσχεύματα και ξαναδίνει το δώρο της όρασης.

Η ΕΡΓΑΝΗ είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 – 2015, καθώς και με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) για την εισαγωγή και διάθεση μοσχευμάτων.

Η στρατηγική της εταιρείας στην αγορά των φαρμακείων, επικεντρώνεται στο να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

Η ικανοποίηση των πελατών είναι ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρείας, καθώς επίσης και η συνεχής αναζήτηση των διεθνών αγορών για καινοτόμα σκευάσματα που θα βοηθήσουν τον φαρμακοποιό να προσφέρει προϊόντα υγείας, δίνοντας αξία στη συνεργασία και ανταποκρινόμενοι στις τάσεις της εποχής.

Η ομάδα των πωλήσεων της εταιρείας είναι στο πλευρό του φαρμακοποιού, προσφέροντας συνεχή ενημέρωση για τα προϊόντα, παρέχοντας ενημερωτικό υλικό, συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις και χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα και περιοδικά για διαφημιστική προβολή.

Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε ότι η εξυπηρέτηση στην περιφέρεια γίνεται με τοπικούς αντιπροσώπους.

ΕΡΓΑΝΗ 25 χρόνια επετειακό

Ποια προϊόντα διαθέτει η ΕΡΓΑΝΗ και σε τι παθήσεις απευθύνονται;

Η ΕΡΓΑΝΗ διαθέτει στην Ελλάδα πρωτοποριακά σκευάσματα γνωστών οίκων του εξωτερικού που αφορούν στην πλειοψηφία τους οφθαλμολογικές παθήσεις, αφού ξεκίνησε σαν οφθαλμολογική εταιρεία με προϊόντα τόσο OTC μέσω φαρμακείων, όσο και εξειδικευμένα χειρουργικά και μοσχεύματα κερατοειδούς.

Διαθέτει στην Ελλάδα τα Νο1 συνταγογραφούμενα σκευάσματα από οφθαλμιάτρους στην Αμερική για την αντιμετώπιση της βλεφαρίτιδας, τα Ocusoft.

Τα Ocusoft είναι εξειδικευμένα προϊόντα για την αντιμετώπιση μολύνσεων των βλεφάρων που περιέχουν ένα συνδυασμό αντισηπτικών και ενυδατικών συστατικών ώστε, χωρίς να ερεθίζουν τα ευαίσθητα βλέφαρα, να παρέχουν αποτελεσματική αντιμικροβιακή προστασία.

Κυκλοφορούν σε δύο μορφές: αφρού, που δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξεπλυθεί και εμποτισμένα μαντηλάκια.

Επίσης, διαθέτει το συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας Macushield. To Macushield είναι το πλέον τεκμηριωμένο βιβλιογραφικά συμπλήρωμα διατροφής με δεκάδες δημοσιευμένες εργασίες.

Αναστέλλει την εξέλιξη της νόσου στην ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και βελτιώνει την ποιότητα όρασης ακόμη και σε υγιή άτομα. Είναι το Νο1 σε πωλήσεις στην Βρετανία.

Διαθέτει επίσης τα νέας τεχνολογίας τεχνητά δάκρυα Wet Therapy και Wet Forte της εταιρείας Vita Research, με υαλουρονικό νάτριο, χωρίς συντηρητικά και ιδιαίτερα οικονομικά για την ποιότητά τους.

Ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της ξηροφθαλμίας και μπορούν να ενσταλαχθούν και πάνω από τους φακούς επαφής.

Τέλος, να αναφέρουμε και το Mannovit για τις ουρολοιμώξεις.

ΕΡΓΑΝΗ 42MR MANNOVIT Ουρολοίμωξη

Ποια είναι τα σημαντικά συστατικά του Mannovit, τι πρέπει να γνωρίζουν οι φαρμακοποιοί και που πρέπει να το προτείνουν;

Το Mannovit περιέχει δύο φυσικά συστατικά, τη D-μαννόζη και το κράνμπερυ, που δρουν συνεργικά στην αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων και των υποτροπών τους, σε περιεκτικότητα 2gr D-Μαννόζης και 50 mg εκχυλίσματος κράνμπερυ, ποσότητα ικανή σύμφωνα με τις μελέτες για να είναι αποτελεσματική.

Η D-μαννόζη, ένα φυσικό σάκχαρο που δεν απορροφάται από τον οργανισμό και αποβάλλεται αυτούσιο, εμποδίζει την προσκόλληση των παθογόνων οργανισμών στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης, με αποτέλεσμα την απομάκρυνσή τους.

Παράλληλα οι προανθοκυανιδίνες (PAC) στο κράνμπερυ, βοηθούν στη μείωση της πρόσφυσης των βακτηριδίων στα τοιχώματα του ουροποιητικού συστήματος και κατά συνέπεια στην καταπολέμηση των μολύνσεων.

Το Mannovit συστήνεται τόσο κατά την οξεία φάση της ουρολοίμωξης μόνο του ή σε συνδυασμό με τα αντιβιοτικά, όσο και για αποτροπή της επανεμφάνισης ουρολοίμωξης σε άτομα με συχνές υποτροπές.

Είναι ιδανικό για εγκύους, θηλάζουσες, παιδιά, διαβητικούς και μπορεί ο φαρμακοποιός να το συστήσει με ασφάλεια για έναρξη αγωγής, πριν βγουν τα αποτελέσματα καλλιέργειας και χορηγήσει ο γιατρός κάποια αντιβιοτική αγωγή ή στα άτομα που έχουν ήπια συμπτώματα και θέλουν να αποφύγουν τη λήψη αντιβίωσης.

Δεν επηρεάζει την αντιβίωση και δε δημιουργεί ανθεκτικότητα.

Είναι 100% ασφαλές και ενδείκνυται για μακροχρόνια λήψη, ενώ η ευχάριστη και δροσερή γεύση του βοηθά στη συμμόρφωση του ασθενούς.

Νικόλαος Ζυγουρόπουλος
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΕΡΓΑΝΗ ΑΕ
Δανάης 1, Γέρακας
153 44, Αθήνα
τηλ: +30 210 7777268
fax: +30 210 7796891
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων