fbpx

6η Διημερίδα + Έκθεση

6thconference

Με τεράστια επιτυχία 5.974 ολικές και 4.753 μοναδικές συμμετοχές ολοκληρώθηκε η 6η Διημερίδα (Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά)!
Φωτογραφίες - Videos
Έρευνα Αξιολόγησης Κοινού
Έρευνα Αξιολόγησης Εταιρειών

H μεγαλύτερη σε 8.200 m2 και αρτιότερη εκπαιδευτική, επιστημονική 6η Διημερίδα + Έκθεση - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ σε συνδυασμό με Διεθνείς Συνεργασίες, σκοπό έχει την επιμόρφωση των Ιατρών και των Φαρμακοποιών σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας Υγείας.
 

Ακούστε τη Ραδιοφωνική Διαφήμιση!

Απευθύνεται σε όλους τους Ιατρούς, Φαρμακοποιούς, τους βοηθούς και συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ιατρείου και του Φαρμακείου.

Επίσης, θα παρέχει την άμεση ευκαιρία στη Βιομηχανία, στο Εμπόριο, στη Διανομή και στους Παρόχους Υπηρεσιών να ενημερώσουν προσωπικά τους Ιατρούς και τους Φαρμακοποιούς με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η Συμμετοχή ΟΛΩΝ Είναι Δωρεάν!

Την 1η εκδήλωση παρακολούθησαν 1.257, τη 2η 2.035, την 3η 2.375, την 4η πάνω από 3.000, την 5η πάνω απο 4.800 και στην 6η περιμένουμε περισσότερους από 6.500 Ιατρούς και Φαρμακοποιούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Η 6η Διημερίδα + Έκθεση με 91 Ομιλητές, 28 Ομιλίες, 8 Στρογγυλά Τραπέζια και 26 Εργαστήρια θα επικεντρωθεί σε θέματα Management, Διαχείρισης, Marketing, Merchandising, Επικοινωνίας Υγείας, Πιστότητας Πελάτη και Νέων Τεχνολογιών, θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τους Ιατρούς όσο και τους Φαρμακοποιούς.

Δείτε εδώ την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ με το
Αναλυτικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των 28 Ομιλιών, 26 Εργαστηρίων και
8 Στρογγυλών Τραπεζιών!
Μέλη Επιστημονικής και
Οργανωτικής Επιτροπής
Η Συμμετοχή Όλων Είναι Δωρεάν
με Δωρεάν Snacks, Parking, Garderobe, Χώρο για Παιδιά
Έντυπο Διημερίδας, Τσάντα και
Μπλοκ Σημειώσεων
Παρέχεται
Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Και μην ξεχνάτε... Αυτό που οι άλλοι αποκαλούν "κρίση" εμείς το βλέπουμε σαν μία πραγματική ευκαιρία για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Για τη Διευκόλυνσή σας στην Είσοδο
Κάντε Τώρα την ONLINE ΕΓΓΡΑΦH
Συμπληρώστε τη Φόρμα και θα Λάβετε τη
Δωρεάν Ηλεκτρονική Κάρτα Εισόδου

asas3

asas2

Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας
στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της

teliko playgroup b page1 image11
για παιδιά 1 - 8 ετών
με πρωτότυπες δραστηριότητες
καθ' όλη τη διάρκεια της Διημερίδας!

Θα Πραγματοποιηθεί στο:

metropolitan logoGr

position
Τον μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χώρο εκθέσεων και συνεδρίων της Ελλάδας, που βρίσκεται δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ".

 

2' από το Metro και τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο του Αεροδρομίου, 30' από το κέντρο της Αθήνας, 10' από την Εθνική Οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης, 20' από την Αθήνας-Τρίπολης-Πάτρας και 40΄ από τα Λιμάνια.

 

Υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ και επίσης από τον Σταθμό του Metro της Δουκίσσης Πλακεντίας και τον Σταθμό του Metro & του Προαστιακού του Αεροδρομίου υπάρχουν δωρεάν Λεωφορεία προς τον Εκθεσιακό χώρο.

 

Δείτε τις Αναλυτικές Λεπτομέρειεςγια την Πρόσβασή σας

Ευχαριστούμε για την Υποστήριξη και τη Συνεργασία των πιο κάτω 113 (μέχρι σήμερα) Εταιρειών, που Δραστηριοποιούνται στο Χώρο της Υγείας και Ενεργά Συμμετέχουν στην Επιμόρφωση των Φαρμακοποιών και των Ιατρών:

111logos 6hs dihmeridas2

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.