fbpx

14η Health Expo

14η Health Expo Athens

Έναρξη σε:

Πιστοποιητικά - Μοριοδότηση:

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης θα το παραλάβουν στο email τους όλοι όσοι εγγραφούν και παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Πρόγραμμα: Ομιλίες - Στρογγυλά Τραπέζια - Εργαστήρια

Θα ανακοινωθούν σύντομα...

Επίσης, κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό ή στο tablet σας, και επιλέγοντας την ενότητα "Συνέδρια"
μπορείτε να προγραμματίσετε και να οργανώσετε την παρακολούθηση των ομιλιών, βάσει του δικού σας προγράμματος.

Ομιλητές - Σύντομα Περισσότεροι...

Δωρεάν Online Εγγραφή

Διαμονή στην Αθήνα

Χορηγοί:

Υποστηρικτές:

Συμμετέχοντες:

Με την Έγκριση του:

Με τη Θετική Αξιολόγηση του:

Με την Αιγίδα των:

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Στηρίζουμε τους:

Επικοινωνία

Χαραμή ΑΕ

Λ. Βουλιαγμένης 272 Β - 173 43 Άγ. Δημήτριος - Αθήνα
Τ. 210 984 3274 - F. 211 800 5575 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αξίζει να είστε όλοι εδώ!

Χορηγοί Υγιεινής και Ασφάλειας:

Πολιτική Εφαρμογής Πρωτοκόλλων Υγιεινής και Ασφάλειας

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφάλειας, καθώς επίσης και όποια άλλα μέτρα κριθούν αναγκαία από την πολιτεία, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων