fbpx

14η Health Expo

14η Health Expo Athens

Έναρξη σε:

Πρόγραμμα: Ομιλίες - Στρογγυλά Τραπέζια - Εργαστήρια

Χορηγοί:

Υποστηρικτές:

Συμμετέχοντες:

Με την Έγκριση του:

Με τη Θετική Αξιολόγηση του:

Με την Αιγίδα των:

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Επικοινωνία

Χαραμή ΑΕ

Λ. Βουλιαγμένης 272 Β - 173 43 Άγ. Δημήτριος - Αθήνα
Τ. 210 984 3274 - F. 211 800 5575 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αξίζει να είστε όλοι εδώ!

Πολιτική Εφαρμογής Πρωτοκόλλων Υγιεινής και Ασφάλειας

Όλα τα πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφάλειας, όπως η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων καθώς επίσης και όποια άλλα μέτρα κριθούν αναγκαία και ορίζονται από την πολιτεία για την ασφάλεια όλων, θα πρέπει να εφαρμόζονται κατά την είσοδο στον συνεδριακό χώρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα μέτρα και τις διαδικασίες που θα ισχύουν για το Συνέδριο, θα ανακοινωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες πριν την έναρξή του.


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων