fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες

photo tsikandilakis

 

Ο Λευτέρης Τσικανδηλάκης μετά τη διετή επαγγελματική πορεία του στο Μιλάνο ίδρυσε το 1991 το αρχιτεκτονικό γραφείο "Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες" το οποίο ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες ιδιωτικών και δημόσιων έργων, διαμορφώσεις επαγγελματικών χώρων, αναστηλώσεις διατηρητέων κτισμάτων και εξειδικευμένα με τη μελέτη σχεδιασμού φαρμακείων – έχοντας εξυπηρετήσει περισσότερα από 200 φαρμακεία.

Η εταιρία “Λευτέρης Τσικανδηλάκης Κατασκευαστική” παρέχει τη δυνατότητα άρτιας υλοποίησης των ειδικών έργων που σχεδιάζονται από την “Λευτέρης Τσικανδηλάκης & Συνεργάτες” τόσο στην Κρήτη όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η φιλοσοφία του αρχιτεκτονικού γραφείου στηρίζεται στην άμεση συνεργασία με τον πελάτη, ώστε να αξιοποιούνται σε μέγιστο βαθμό τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και οι ανάγκες του εκάστοτε φαρμακείου, εξασφαλίζοντας ένα διαφορετικό κάθε φορά αισθητικό - λειτουργικό αποτέλεσμα το οποίο αντιπροσωπεύει τις επιθυμίες και την προσωπικότητα του πελάτη και παράλληλα ακολουθεί το σύγχρονο σχεδιαστικό ύφος του γραφείου.

Εκτός από λειτουργικότητα και αισθητική κάθε μορφή, γωνιά και επιφάνεια εκπέμπει τον επαγγελματισμό του Λευτέρη Τσικανδηλάκη και την αγάπη για τη δουλειά του.

Κάθε λεπτομέρεια αφηγείται κάτι συναρπαστικό μετατρέποντας τον χώρο σε εμπειρία συναισθημάτων.

Η “δυνατή” ιδέα είναι ο κεντρικός άξονας του σχεδιασμού της μελετητικής ομάδας, η οποία δίνοντας ιδιαίτερη βάση στο ότι οι σημερινές δύσκολες μέρες μπορούν να ξεπεραστούν δίνοντας το μέγιστο των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων του ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί σαν μία δυνατή ομάδα, προσφέρει στους πελάτες ένα άρτιο αποτέλεσμα με νέα δεδομένα που αφορούν στον σύγχρονο ρόλο και τη νέα εικόνα που πρέπει να έχει σήμερα το φαρμακείο, προσδίδοντας “νέα δυναμική” στο περιβάλλον του και καθιστώντας το ανταγωνιστικό στην αγορά παραπέμποντας στις μετεξελίξεις του μέλλοντος.

Πατρός Αντωνίου 8, 712 02, Ηρακλειο – Κρήτης
Τ: 2810 341 617, F: 2810 227 666
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.tsikandilakis.net
Facebook: Tsikandilakis-Pharmacy-Design-Architecture

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων