fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

KARABINIS MEDICAL

KARABINIS MEDICAL

 

 

Εταιρικό Προφίλ 


Η KARABINIS MEDICAL είναι μια μεγάλη παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, φυσικών προϊόντων περιποίησης και διαγνωστικών ιατρικών συσκευών που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1967.

Η εταιρεία διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία 52 κερδοφόρων ετών, η οποία επισφραγίζεται από σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά καθώς και στρατηγικές συνεργασίες, τα τελευταία χρόνια επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στη διεθνή αγορά υγείας.

Η ευρωπαϊκή έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παιανία Αττικής.

 

Αξιόπιστη 


Η KARABINIS MEDICAL έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες αποκλειστικής αντιπροσώπευσης με καταξιωμένους και πιστοποιημένους Διεθνείς Οίκους, προωθώντας στην ελληνική αγορά υγείας προϊόντα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και απόλυτης ασφάλειας τα οποία πληρούν τα απαραίτητα διεθνή πρότυπα.

Οι Διεθνείς Οίκοι: MICROLIFE, ESI, BIONIME, YPSOMED, ATTENDS, NIPRO.

Επιπλέον, η εταιρεία το 1998 πιστοποιήθηκε κατά τα διεθνή πρότυπα ISO 9001, EN 13485, ενώ τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα ως προς διεθνή και εθνικά πρότυπα (CE/ CE 0653).

 

Δυναμική 


Η KARABINIS MEDICAL έχει αναπτύξει πανελλήνιο δίκτυο πωλήσεων με εξειδικευμένα Business Units, τα οποία συνεργάζονται απευθείας με περίπου 4.000 φαρμακεία.

Παράλληλα, συνεργάζεται άριστα και δομημένα με το σύνολο των Φαρμακευτικών Συνεταιρισμών, Φαρμακαποθηκών, Φαρμακευτικών Εταιρειών και των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της χώρας.

Η εταιρεία  τα τελευταία χρόνια εδραιώνει την παγκόσμια παρουσία της συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες μέσω του εξειδικευμένου Τμήματος Εξαγωγών της.

Οι στρατηγικοί συνεργάτες εκτός από την προώθηση των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας στη χώρα τους, υποστηρίζονται και με την απαραίτητη τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η KARABINIS MEDICAL μέσα από την πολυετή εμπειρία της. Πέρα από την εμπορική της δραστηριότητα η εταιρεία αναπτύσσει δυναμική κοινωνική δράση.

Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Σύμμαχος Ζωής», υποστηρίζει έμπρακτα ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες με ενέργειες που προάγουν την υγεία, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την κοινωνία μας.

 

Καινοτόμος 


Η KARABINIS MEDICAL δημιούργησε Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης το οποίο δραστηριοποιείται στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, κάποια εκ των οποίων κάτω από διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, καθώς και προηγμένων υπηρεσιών υγείας που προστατεύονται από copyrights.

Η εταιρεία τιμώντας την πολυετή ιστορία της, παραμένει αφοσιωμένη στο Όραμα και τη Φιλοσοφία της:

«Με πίστη και σεβασμό στην αξία των ανθρώπων μας και στην πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, αναπτύσσουμε με συνέπεια και εξειδίκευση προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν ενεργά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, καθώς και στη μείωση των δαπανών υγείας, ανάγοντας την KARABINIS MEDICAL ΑΕ σε σημαντικό ηγετικό παράγοντα στο χώρο της παγκόσμιας υγείας».

KARABINIS MEDICAL
Λ. Λαυρίου 151
190 02 Παιανία
Τ.: 210 664 5751
F.: 210 664 6000

www.karabinismedical.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων