fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

RAFARM A.E.B.E.

BANNER 300X300

H RAFARM A.E.B.E. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1970 όταν ο Νίκος Ρασσιάς με μια ομάδα συνεργατών, δημιούργησαν μια φαρμακευτική εταιρεία, κάνοντας πράξη τα «πιστεύω» τους:

υψηλής ποιότητας φάρμακα σε προσιτές τιμές, ανθρωποκεντρική αντίληψη στην εταιρική οργάνωση, γρήγορα αντανακλαστικά στον επιχειρηματικό στίβο.

Σε σύντομο χρόνο η εταιρεία καθιερώθηκε στην Ελληνική αγορά.

Αναπτύχθηκε, διεύρυνε τις δραστηριότητες της, ανέπτυξε διεθνείς συνεργασίες, δημιούργησε τις δικές της εγκαταστάσεις παραγωγής.

Με όραμα, στρατηγική, εξωστρέφεια και κοινωνική ευαισθησία, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην έρευνα και στην καινοτομία, επιβεβαιώνοντας το προφίλ μιας εταιρείας που πορεύεται στο μέλλον πάνω σε γερές βάσεις, με ευελιξία και αισιοδοξία.

Παράλληλα υιοθετώντας τις πιο αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές σε κάθε φάση της παραγωγής και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη εγχώριων και διεθνών συνεργατών, η RAFARM βρίσκεται σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης.

Με αποκλειστικά Ελληνικά κεφάλαια, διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής συνολικής έκτασης 14.000 τ.μ. και περισσότερους από 430 εργαζόμενους και μόνιμους συνεργάτες.

Οι πωλήσεις μας κατατάσσουν ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες φαρμάκων.

Πολύτιμο στοιχείο της επιτυχημένης πορείας της RAFARM είναι βέβαια και το ανθρώπινο δυναμικό της.

Αν και μια μεγάλη εταιρεία, αισθανόμαστε και λειτουργούμε σαν μια οικογένεια.

Καλλιεργούμε τις μακροπρόθεσμες συνεργασίες, προσφέροντας ένα φιλικό και ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον, προσελκύοντας έτσι τα πιο ικανά στελέχη της αγοράς που ενστερνίζονται την κουλτούρα μας και γίνονται μέλη της επαγγελματικής μας οικογένειας.

Έτσι πραγματοποιείται το όραμα του ιδρυτή της και της διοίκησης της εταιρείας, για μια Ελληνικών συμφερόντων, πολυεθνικού προσανατολισμού, φαρμακευτική βιομηχανία με καινοτόμα φάρμακα, επώνυμα γενόσημα και ολικής ποιότητας υπηρεσίες που αναγνωρίζονται από όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της υγείας, συνεργάτες, κοινωνικούς φορείς, την επιστημονική κοινότητα και τους ασθενείς.

«Υπηρετούμε την υγεία, φροντίζουμε τον άνθρωπο»

RAFARM A.E.B.E.
Κορίνθου 12
154 51 Νέο Ψυχικό
T.: 210 677 6550-1
F.: 210 6776552
www.rafarm.gr 

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων