fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

KDI CONTRACT

CONTRACT

 

KDI CONTRACT

Η KDI CONTRACT παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Και κάπου εδώ τελειώνουν οι ομοιότητές μας με κάθε άλλη τεχνική εταιρεία!

Από το 2006, όταν και ιδρύθηκε από τους έμπειρους και διακεκριμένους μηχανικούς του ΕΜΠ Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Γιάννη Κούρταλη, η KDI CONTRACT δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει τον πήχυ…

…στην ποιότητα των υπηρεσιών. Η KDI CONTRACT προσφέρει μόνο ένα είδος υπηρεσιών: Αυτές που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη. Σε κάθε στάδιο, από την αρχική ανάπτυξη του concept και τη μελέτη, μέχρι την υλοποίηση κάθε έργου και την παροχή του εξοπλισμού, η KDICONTRACT είναι εκεί, αφοσιωμένη ολοκληρωτικά. Γι’ αυτό, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής αισθητικής και άρτιας λειτουργικότητας.

…στην επιλογή των συνεργατών. Στην KDI CONTRACT έχουν θέση μόνο οι καλύτεροι επιστήμονες και τεχνικοί, από ειδικότητες που καλύπτουν όλο το φάσμα της κατασκευαστικής δραστηριότητας. Γι’ αυτό, η KDI CONTRACT είναι σε θέση να εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και τη συνέπεια στην παράδοση κάθε έργου.

…στο εύρος των έργων που αναλαμβάνει. Για την KDI CONTRACT, δεν υπάρχουν μικρά ή μεγάλα, εύκολα ή πολύπλοκα project. Υπάρχουν μόνο προκλήσεις που απαιτούν λύσεις!

Ανεξαρτήτως του αν πρόκειται για κατοικία, κατάστημα ή χώρο γραφείων, επιχειρήσεις τουρισμού ή εστίασης, φαρμακείο ή μεγαλύτερης κλίμακας εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, η KDI CONTRACT ξέρει και μπορεί. Γι’ αυτό, είναι σε θέση να απαντήσει ιδανικά στις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Παράλληλα, η KDICONTRACT δεν σταματά ποτέ να:
• Επενδύει σε τεχνολογία και γνώση.
• Προωθεί τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού.
• Αναπτύσσει σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες.

Έτσι, σήμερα, δέκα χρόνια και πάνω από 150 projects μετά την ίδρυσή της, η KDI CONTRACT έχει καθιερωθεί στη συνείδηση εκατοντάδων ικανοποιημένων πελατών ως η αξιόπιστη επιλογή, που δεσμεύεται για τη βέλτιστη αξιοποίηση κάθε budget, εξασφαλίζει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και δημιουργεί προστιθέμενη αξία για κάθε project.

Δείτε και μόνοι σας τη διαφορά της KDI CONTRACT και υπογράψτε συμβόλαιο με την εμπιστοσύνη!

KDI CONTRACT
Tεχνική - Αναπτυξιακή
Έβρου 90, 115 27, Αθήνα
Τ: +30 210 77 12 309
F: +30 210 77 12 318
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
www.kdi.gr 

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων