fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

GAP A.E.

gap

GAP, αποτελεί μία από τις πλέον ιστορικές και καταξιωμένες ελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες η οποία αναπτύσσει, παράγει και εμπορεύεται επώνυμα γενόσημα και πρωτότυπα φάρμακα.

Από το 1949 μέχρι σήμερα παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένη σε ένα βασικό κώδικα αρχών που προτάσσει πάνω από όλα την Ποιότητα, την Ασφάλεια και την Αποτελεσματικότητα των προϊόντων της με βασικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών που την καθιέρωσαν σήμερα στην πρώτη γραμμή των Ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών.

Το εργοστάσιο λειτουργεί σύμφωνα µε τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές και στηρίζεται στην αιχμή της Φαρμακευτικής τεχνογνωσίας, τεχνολογίας και εξοπλισμού, διασφαλίζοντας την ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της.

Η GAP έχει προσανατολιστεί σε μεγάλες θεραπευτικές κατηγορίες κατέχοντας ηγετική θέση στους παρακάτω τομείς:

• Καρδιαγγειακό

• Κεντρικό Νευρικό Σύστημα

• Λοιμώξεις - Πρόληψη και Θεραπεία

• Πεπτικό Σύστημα

Μία από τις κύριες δραστηριότητες της GAP είναι η παραγωγή μαλακών καψουλών (softcapsules) όπου και είναι ο μοναδικός παρασκευαστής στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1970.

Επιπλέον, κατέχει ηγετική θέση στη βιταμίνη Ε με την επιτυχία της πρώτης πόσιμης μαλακής κάψουλας EVIOL βιταμίνης Ε. 

Σήμερα επεκτείνεται στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής με την ανάπτυξη της σειράς EVIOL συμπληρώματα διατροφής χρησιμοποιώντας την τεχνολογία μαλακών καψουλών.

Ακόμη, η GAP έχει σημαντική παρουσία σε διεθνείς αγορές μέσω ενός οργανωμένου δικτύου αντιπροσώπων ή εταιρειών συνεργατών και αναπτύσσει εξειδικευμένα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες των αγορών.

GAP είναι μια από τις εταιρείες που έθεσαν τα θεμέλια της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς.

Συνεχίζοντας την ισχυρή ανοδική της πορεία, συντελεί στην ενδυνάμωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας & προσφοράς στην εθνική οικονομία και διακρίνεται τα δύο τελευταία χρόνια ως ένα από τα "Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας".

GAP Α.Ε. Βιομηχανία Φαρμάκων
Αγησιλάου 46
173 41, Άγιος Δημήτριος
Τ: 210 9310980
F: 210 9338759
www.gap.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων