fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

Pharmaline

Η Pharmaline™ ειδικεύεται στον εξοπλισμό, τη μελέτη και την κατασκευή φαρμακείων από το ιδιωτικό μέχρι το νοσοκομειακό Φαρμακείο.

Ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους για να κατασκευάσουμε το χώρο ενός φαρμακείου με τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Τεχνολογία ΚΑΘΑΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ISO 14644

Τα σπονδυλωτά clean rooms της Pharmaline™ είναι ανεξάρτητες, συμπαγείς δομές από ανθεκτικό χάλυβα κατάλληλες για χρήση μέσα σε ένα υπάρχον clean room, εργαστήριο, κτήριο η δωμάτιο.

Έχουν σχεδιαστεί για να είναι ανεξάρτητες από την περιβάλλουσα κατασκευή και έτσι δεν απαιτούν δαπανηρές και χρονοβόρες διαδικασίες οικοδομικών κανονισμών και κατασκευής.

Χρησιμοποιούμε τεχνολογία φίλτρων HEPA για να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικά καθαρό περιβάλλον με 0,3 micron με ένα σύστημα ελέγχου ταχύτητας μεταβολής του αέρα επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας έως 70%.

Τα παραδοσιακά clean rooms είναι στατικές κατασκευές. Οι σπονδυλωτές δομές επιτρέπουν την μετακίνηση τους και την τροποποίηση τους σε διαφορετικές περιοχές της εγκατάστασης σας, ή ακόμα και διαφορετικά μέρη της χώρας, αν απαιτείται.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο μέγεθος ενός σπονδυλωτού clean room.

Η γνώμη σας για τον χώρο του φαρμακείου που θέλετε να κατασκευάσετε η να ανακαινίσετε είναι πάντα σημαντική.

Είναι ο χώρος που γνωρίζετε καλά και βιώνετε στην καθημερινότητα. Αφιερώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας να βάλετε τις ιδέες σας στο χαρτί η στην σχεδιαστική εφαρμογή του Autodesk© Homestyler© και να τις επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η ομάδα σχεδιασμού της Pharmaline™ θα τις επεξεργαστεί και θα επικοινωνήσει μαζί σας γνωρίζοντας σας τον τρόπο και το κόστος να γίνουν οι ιδέες σας εφικτές.

Ακολουθώντας την εξέλιξη του επαγγέλματος του φαρμακοποιού και τον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης και διοίκησης της επιχείρησής του προσφέρουμε τον νέο αυτόματο πωλητή PHARMA Booster ρομποτικής τεχνολογίας.

Ο αυτόματος πωλητής PHARMA Booster επιτρέπει τη λειτουργία της επιχείρησής σας 24/7, χωρίς να αυξήσετε τα πάγια έξοδά σας.

Ιδανική λύση για την πώληση όλων των OTC προϊόντων. Δείτε το Demo.

Ενδιαφερόμαστε για την γνώμη σας! Δώστε μερικά δευτερόλεπτα από τον πολύτιμο χρόνο σας συμπληρώνοντας τις δημοσκοπήσεις.

Αξιολογήστε μας! Θέλουμε να γνωρίζουμε τι άποψη έχετε για την Pharmaline™ τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Γράψτε μας τα σχόλιά σας και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε.

Feedback. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι! Δώστε μας τις ιδέες σας για νέα προϊόντα και υπηρεσίες που θα θέλατε να δείτε από την εταιρεία μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε.

Καλή πλοήγηση!


Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για την Pharmaline™

Δρ. Α. Άνθης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων