fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

Genesis Pharma S.A.

genesis webbanner 300X300p

H GENESIS Pharma συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτοπόρων εταιρειών της φαρμακευτικής αγοράς, καθώς ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στη φαρμακευτική βιοτεχνολογία ήδη από το 1997, όταν ο κλάδος στην Ελλάδα βρισκόταν στα πρώτα του στάδια.

Αναγνωρίζοντας τις μεγάλες προοπτικές της βιοτεχνολογίας στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση σπάνιων, χρόνιων και βαριάς μορφής ασθενειών, η GENESIS Pharma ιδρύθηκε με αποστολή να διασφαλίσει στους Έλληνες ασθενείς άμεση και ίση πρόσβαση, σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, σε πρωτοποριακές βιοτεχνολογικές θεραπείες.

Σήμερα, διατηρεί συμβόλαια αποκλειστικής συνεργασίας με 13 κορυφαίες εταιρείες βιοτεχνολογίας, μεταξύ των οποίων οι Amgen, Biogen Idec, Celgene, Cephalon, Pharmamar, Shire και Vifor και εισάγει στην αγορά 21 προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για την κάλυψη ιδιαίτερων θεραπευτικών αναγκών των ασθενών, στους θεραπευτικούς τομείς της Ογκολογίας, της Αιματολογίας, της Νεφρολογίας και του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος.

Εκτός από την Ελλάδα, η GENESIS Pharma δραστηριοποιείται στην Κύπρο μέσω της θυγατρικής της καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η ανάπτυξη της GENESIS Pharma από τα πρώτα χρόνια είναι σημαντική. Ο κύκλος εργασιών της το 2009 έφτασε τα €255,2 εκατομμύρια, σε ενοποιημένη βάση, ενώ από το 2005 παρουσίασε μέση ετήσια αύξηση της τάξης του 18%.

Παράλληλα με τη δυναμική επιχειρηματική της ανάπτυξη, η GENESIS Pharma έχει θέσει την εταιρική υπευθυνότητα στον πυρήνα της λειτουργίας της. Υλοποιεί ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς σε τρεις βασικούς άξονες: την υγεία, την εκπαίδευση των νέων και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανθρωπίνου δυναμικού με στόχο να διαμορφώσει για τους ανθρώπους της το καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον καθώς και πρόγραμμα διαχείρισης πόρων και περιβαλλοντικής προστασίας.

Η GENESIS Pharma είναι η μόνη εταιρεία που διακρίνεται στον ελληνικό διαγωνισμό Best Work Places για τις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα επί 8 συναπτά έτη, ενώ αποτέλεσε και τη μόνη και πρώτη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα που διακρίθηκε για τις επιδόσεις της στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στο πλαίσιο του Εθνικού Δείκτη ΕΚΕ-CR Index 2010.

Με εφόδια την εκτεταμένη γνώση της αγοράς, η GENESIS Pharma καταφέρνει να ενδυναμώνει σταθερά τη θέση της στην αγορά της ΝΑ Ευρώπης, αλλά και την εμπιστοσύνη των διεθνών συνεργατών της και της ιατρικής κοινότητας.

Το 2010 η εταιρεία εντάχθηκε στις «Strongest Companies in Greece» της ICAP Group, ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή.

Οι προοπτικές της βιοτεχνολογίας και τα οφέλη που αναμένεται να προκύψουν στην αντιμετώπιση και τη θεραπεία πολλών ασθενειών βαριάς μορφής είναι σημαντικά. Σήμερα, με βάση παγκόσμια στατιστικά, τα φάρμακα βιοτεχνολογίας αποτελούν το 20% περίπου όλων των φαρμάκων στην αγορά, ενώ το ποσοστό τους αυξάνεται σταθερά.

Πάνω από 400 σκευάσματα βρίσκονται σε κλινικές δοκιμές, ενώ οι επενδύσεις όλων των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών στρέφονται στη βιοτεχνολογία.

Η GENESIS Pharma έχει ήδη χτίσει σημαντικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες βιοτεχνολογίας, έχει αποκτήσει εξειδίκευση και τεχνογνωσία, παρακολουθεί στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και είναι σε θέση σήμερα να αξιοποιήσει αυτές τις προοπτικές για να συνεχίσει τη δυναμική ανάπτυξή της στο μέλλον.

Genesis Pharma S.A.
Λ. Κηφισίας 270
152 32 Χαλάνδρι – Αθήνα
Tηλ: 210 877 1500
Fax: 210 689 3877
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.genesispharma.com

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων