fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

ADELCO A.E.

adelcoLOGO 1 1

Η Adelco έχει μια δυναμική παρουσία στην Ελλάδα από το 1934.

Σήμερα η Adelco δραστηριοποιείται σε δύο κύριους τομείς: τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα καταναλωτικά προϊόντα.

Στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων, η Adelco κυκλοφορεί περισσότερα από 60 σκευάσματα (Filicine, Minitran, Stedon, Normolose, Paroticin, Kloref…) για την αντιμετώπιση νοσημάτων όπως μεγαλοβλαστική αναιμία, ψυχικές διαταραχές, άγχος, αϋπνία, κατάθλιψη, υπέρταση, ωτίτιδα, υποκαλιαιμία…

Η Adelco διαθέτει και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα όπως τα (Ponotex, Algine, Bronchotussine) για την αντιμετώπιση νοσημάτων όπως φλεγμονώδεις αρθροπάθειες, κρίσεις ημικρανίας, οδοντικός πόνους, πόνους από τραύματα, εμπύρετες καταστάσεις, βρογχοπνευμονίες.

Στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων διαθέτει την σειρά OM-OR που είναι το πρώτο σαμπουάν που παρασκευάστηκε και κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, καθώς και τις νέες σειρές καλλυντικών προϊόντων Adelco Kids, Adelco Intense SPA, OM-OR Naturals, Adelco Velvet hand & body, και Adelco Men’s Concept.

Ο τομέας των καταναλωτικών προϊόντων έχει εμπλουτιστεί με φυσικά προϊόντα υγείας και συμπληρώματα διατροφής της New Roots και φυσικό καθαριστικό γενικής χρήσης Green&Clean.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τα τμήματα πωλήσεων, marketing, εξαγωγών, παραγωγής, R&D, ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας.

Η εταιρεία είναι μια καθετή και σύγχρονη παραγωγική μονάδα 10 000 τ.μ., με 65 εξειδικευμένα άτομα, καθώς και με μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και διεθνώς.

…"Με πλεονέκτημα την αξιοπιστία, την ποιότητα και την αφοσίωση της δυναμικής ομάδας των ανθρώπων μας διευρύνουμε τις δραστηριότητες μας με σκοπό να κερδίσουμε την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών"…

ADELCO ΧΡΩΜΑΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΩΝ Ε. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Α.Ε.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Πειραιώς 37, 183 46 Μοσχάτο
Τ.: 210 481 9311 - 4 F.: 210 481 6790

Γεωργίου Θεοτοκά 5, Θεσσαλονίκη
Τ.: 2310 239 260 F: 2310 239 270

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.adelco.gr

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων