fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

MENARIΝΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΕΒΕ

menarini diagnostics

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της την 1η Σεπτεμβρίου 1990 και πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο των διαγνωστικών με πιστοποίηση ISO 9001:2000, EN ISO 13485 & E3/833 από την TUV.

Ο τομέας των κύριων δραστηριοτήτων μας περιλαμβάνει Κλινική Χημεία, Διαβήτη, Αιματολογία, Αιμοδοσία, Παθολογική Ανατομική, Έλεγχο Αυτοανοσίας, Καρδιακούς Δείκτες, Μοριακή Βιολογία και Ανοσοιστοχημεία με μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων και αυτοματοποιημένα συστήματα υψηλής τεχνολογίας.

Η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας μας δεν είναι τυχαία. Είναι μία εγγύηση που μας παρέχουν οι συνεχείς δυναμικές επενδύσεις, οι άνθρωποι και η οργάνωσή μας:

α) Διοικητικές Υπηρεσίες που περιλαμβάνουν Τμήμα Προμηθειών, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και Τμήμα Διαχείρισης Ποιότητας. Διαθέτουμε επίσης αναβαθμισμένο σύστημα παρακολούθησης προϊόντων μετά την πώληση.

β) Εξειδικευμένα Τμήματα Πωλήσεων που καλύπτουν όλη την Επικράτεια, με Γραφείο στη Θεσσαλονίκη και αρκετούς Τοπικούς Αντιπροσώπους.

γ) Ολοκληρωμένο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης υποστηριζόμενο από αναβαθμισμένο λογισμικό Διαχείρισης Τεχνικής Υποστήριξης.

δ) Ανεξάρτητο Τμήμα Marketing διαχωρισμένο σε ομάδες προϊόντων.

ε) Αποθήκη στις εγκαταστάσεις μας με τρεις διαφορετικά ψυχόμενες περιοχές και ολοκληρωμένη διαχείριση που εξασφαλίζει παράδοση σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά μέσα σε 24 ώρες.

Πορευόμαστε όλοι με δέσμευση την επίτευξη του στόχου μας:

Να παραμείνει η
MENARINI ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΕΒΕ
στην κορυφή του χώρου των Διαγνωστικών.

MENARIΝΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΕΒΕ
Λ. Βουλιαγμένης 575
164 51 Αργυρούπολη
Αθήνα - Ελλάδα

Τηλ.:. 210 9944950-4
Φαξ.: 210 9945029

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.menarinidiagnostics.gr

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων