fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

 

LOGO VIANEX

Πάνω από 90 χρόνια το όνομα Γιαννακόπουλος γράφει ιστορία στο ελληνικό φάρμακο.

Σήμερα, η ΒΙΑΝΕΞ, η μεγαλύτερη Ελληνική φαρμακευτική εταιρία, εκφράζει επάξια, στον τομέα της, την δύναμη δημιουργίας.

Με μοναδικές παραγωγικές δυνατότητες, στα 4 ιδιόκτητα υπερσύγχρονα εργοστάσιά της, εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα του φαρμάκου και εξελίσσεται αδιάκοπα με στρατηγικούς σχεδιασμούς.

Η οικονομική της ευρωστία συνδυάζεται με την αντίληψη της αξιοπιστίας και με εντυπωσιακά, κάθε χρόνο, οικονομικά αποτελέσματα, κατατάσσεται μεταξύ των πλέον δημιουργικών εταιρειών στην Ελλάδα.

Η ΒΙΑΝΕΞ, που απασχολεί συνολικά πάνω από 1.100 άτομα, εφαρμόζει ένα ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα με νέες στρατηγικές επιχειρηματικές κινήσεις διεθνούς προσανατολισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή της ΒΙΑΝΕΞ είναι να παρέχει στους ιατρούς, ασθενείς, φαρμακοποιούς, φαρμακαποθήκες και οργανισμούς υγείας, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Μόνο έτσι θα μπορέσει να αγκαλιάσει το μέλλον, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις ζωής σ' ολόκληρο τον κόσμο και εφαρμόζοντας τακτικές που καλύπτουν κάθε σύγχρονη απαίτηση.

ΟΡΑΜΑ

Μετά από αρκετές δεκαετίες επιτυχημένης πορείας, η ΒΙΑΝΕΞ επιδιώκει να παραμείνει πρότυπο επιχειρηματικής αντίληψης και δημιουργικής προσφοράς, και να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας, έχοντας πάντα συναίσθηση της ευθύνης για την προσφορά της στον τομέα της Υγείας.

Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας αποτελεί η βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της διαρκούς ποιοτικής βελτίωσης των παραγόμενων προϊόντων και η συνέχιση της σταθερής αλλά δυναμικής παρουσίας της τόσο στην ελληνική, όσο και την διεθνή αγορά, με όραμα να κατορθώσει να γίνει σημαντικός παραγωγός φαρμακευτικών προϊόντων και σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΞΙΕΣ

Οι αξίες στις οποίες στηρίζεται η επιτυχία της ΒΙΑΝΕΞ είναι:

Σεβασμός στον άνθρωπο: Κάθε φαρμακοβιομηχανία υποτάσσει τους οικονομικούς στόχους, στη βασική της προτεραιότητα που είναι η φροντίδα για την ανθρώπινη ζωή.

Εμπιστοσύνη: Η συνεργασία με κάθε πελάτη και συνεργάτη πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια και το αμοιβαίο όφελος.

Ποιότητα: Το άριστο σύστημα ποιότητας δεν είναι απλώς ένα σύστημα διοίκησης, αλλά ένα σύστημα αρχών που διέπει όλες τις λειτουργίες της εταιρείας και το ενστερνίζονται όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως επιπέδου και θέσεως.

Ομαδικότητα: Η προσωπική βελτίωση του ατόμου (εργαζομένου) επιφέρει την πρόοδο του συνόλου (εταιρείας).

Υπευθυνότητα: Κάθε πολιτική της εταιρείας συνυπολογίζει την κοινωνική διάσταση και προασπίζει το περιβάλλον.

Aκεραιότητα: Η χρηστή και ηθική επιχειρησιακή πρακτική πρέπει να διασφαλίζεται τόσο με την πιστή εφαρμογή των νόμων και των διατάξεων, όσο και με εσωτερικούς κώδικες δεοντολογίας και διαδικασίες που είναι προϊόντα μιας πολυετούς επιχειρησιακής λειτουργίας.

Εγρήγορση: Η αδιάκοπη γνώση και η δημιουργικότητα αποτελούν τους βασικούς πόρους της εταιρείας, οι οποίοι επιφέρουν την καινοτομία και υποβοηθούν τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό.

ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.
Οδός Τατοϊου
18ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας
146 71 Νέα Ερυθραία
Τ: 210 800 9111-120
F: 210 807 1573
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.vianex.gr

 

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων