fbpx
  • mazi.jpg
  • Slider-.jpg
  • Slider-E-Learning.jpg
  • Slider-Es.jpg
  • Slider-Magazine.jpg
  • Slider_NOB.jpg

ANATOMIC HELP

 anatomichelp logo

Η εταιρεία ANATOMIC HELP ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1996. Στους ιδιόκτητους εργοστασιακούς χώρους 7000m² στη Νέα Σάντα του Κιλκίς, η ANATOMIC HELP παράγει
ορθοπεδικά και αθλητιατρικά προίόντα υψηλών προδιαγραφών.

Η διαρκής ανοδική της πορεία την καθιστά σήμερα την μοναδική εταιρεία ορθοπεδικών προϊόντων στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στο εξωτερικό.

Τα προϊόντα της ANATOMIC HELP υπερβαίνουν τους 350 κωδικούς και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές από επιλεγμένα υλικά και σχεδιασμένα από έγκριτη ομάδα ιατρών και φυσιοθεραπευτών.

Τα τελευταία χρόνια η ANATOMIC HELP έχει πραγματοποιήσει 5 επενδυτικά προγράμματα, πιστοποιώντας ότι οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνογνωσία, εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για την εταιρεία.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO E3/833/99 και τα προϊόντα που παράγει φέρουν πιστοποίηση CE από αναγνωρισμένο φορέα και πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης επέλεξε την εταιρεία ANATOMIC HELP για την καινοτόμο δραστηριότητά της και την ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς βράβευσε κατά το παρελθόν την εταιρεία για τη συμβολή της στην κατασκευή καινοτόμων προϊόντων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Κατέχοντας υψηλά μερίδια αγοράς σε όλα τα φαρμακεία της Ελλάδας, με αποκλειστικές συνεργασίες με νοσοκομεία, κλινικές, ορθοπεδικά καταστήματα καθώς και εξαγωγές σε
ευρωπαϊκά και αραβικά κράτη, χτίζεται το μέλλον της μεγαλύτερης και σπουδαιότερης εταιρείας ορθοπεδικών προϊόντων.

H εταιρία, όλα αυτά τα χρόνια, έχει αναπτύξει ένα εξειδικευμένο δίκτυο έμπειρων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, που είναι έτοιμο να προσφέρει ορθοπαιδικά και αθλητιατρικά προϊόντα με την πολυετή εμπειρία και την εγγύηση ποιότητας της ANATOMIC HELP A.E.

H ANATOMIC HELP έχει συνάψει συμφωνίες με αντιπροσώπους σε αρκετές χώρες του εξωτερικού.

Έτσι, τα προϊόντα μπορoύν να βρεθούν στις παρακάτω χώρες: Αλβανία, Αλγερία, Αζερμπαιτζάν, Αρμενία, Βουλγαρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Iορδανία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο,Λετονία, Λίβανο, Μάλτα, Μαρόκο, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Τυνησία, Φινλανδία και Fyrom!

ANATOMIK XEΛΠ ΑΕ
25ο χλμ Θεσσαλονίκης-Κιλκίς,
61100 Nέα Σάντα Κιλκίς,
ΕΛΛΑΔΑ
T. 23410 77190-8
F.+30 23410 64756
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.anatomichelp.gr

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων