fbpx

Ισχυρή Παρουσία της Lavipharm στην Αγορά των OTC με το Algon®, το Πρώτο Ιστορικά Ελληνικό Αναλγητικό

Η Lavipharm δραστηριοποιείται δυναμικά στην αγορά των OTC με το Algon®, ένα ιστορικό ελληνικό αναλγητικό, και υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό πλάνο με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την επέκταση των ενδείξεών του.

Το Αλγκόν, το αγαπημένο αναλγητικό της ελληνικής οικογένειας που φιγούραρε σε αρκετές ασπρόμαυρες ταινίες της δεκαετίας του ’60, μετρά ήδη 70 χρόνια ιστορίας.

Το 2002, η Lavipharm προχώρησε στην εξαγορά των δικαιωμάτων του Αλγκόν και ξεκινά την παραγωγή και επαναδιάθεση του σύγχρονου Algon® στην ελληνική αγορά. Το 2010, τα ερευνητικά εργαστήρια της Lavipharm εξέλιξαν το στρογγυλό μέχρι τότε σχήμα του δισκίου στο σημερινό για εύκολη κατάποση.

Ισχυρή Παρουσία της Lavipharm στην Αγορά των OTC με το Algon®, το Πρώτο Ιστορικά Ελληνικό Αναλγητικό.

Τέλος του 2021, η Lavipharm έλαβε έγκριση για ακόμα μία ένδειξη σύμφωνα με επικαιροποιημένα επιστημονικά δεδομένα.

Χάρις στο σταθερό συνδυασμό 3 δραστικών συστατικών, Ακετυλοσαλικυλικό οξύ 400 mg, Παρακεταμόλη 200 mg και Καφεΐνη 50 mg με αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση, το Algon® αποτελεί και σήμερα αξιόπιστη επιλογή αναλγητικού, με ευνοϊκό προφίλ ασφάλειας.

Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Lavipharm και πωλείται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

To Algon® αποτελεί μια σημαντική επένδυση για τη Lavipharm στη συνεχώς αναπτυσσόμενη και ανταγωνιστική αγορά των OTC.

«Το Algon®, μια ελληνική ευρεσιτεχνία, έχει ιστορία, παρόν και μέλλον. Στη Lavipharm νοιώθουμε ότι είναι καθήκον μας, όχι μόνον να διαφυλάξουμε ένα ιστορικό ελληνικό προϊόν, αλλά να το ενισχύσουμε περαιτέρω ως μια επιστημονική καινοτομία που εξελίσσεται και συνεχίζει να μετρά επιτυχίες» σημείωσε σχετικά ο Chief Operating Officer & Country Manager του Ομίλου, κ. Παναγιώτης Γιαννουλέας.

Με πορεία 110 ετών, η Lavipharm δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου από το 1911, έχοντας πάντα ως στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των ιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών.

Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των ασθενών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατερίνα Φραγκιουδάκη
Lavipharm
Τηλ. 210 6691 106
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων