fbpx

Εκδήλωση Λανσαρίσματος της Νέας Φόρμουλας Γάλατος HiPP με METAFOLIN®

Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της νέας φόρμουλας γάλατος HiPP με METAFOLIN®, η εταιρεία Γερολυμάτος International, είχε τη χαρά να υποδεχτεί συνεργάτες της από το χώρο της υγείας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την 1η Οκτωβρίου 2021.Νικόλαος Γερολυμάτος, Σόνια Λαζαρίδου-Γερολυμάτου, Stefan Hipp.

Νικόλαος Γερολυμάτος, Σόνια Λαζαρίδου-Γερολυμάτου, Stefan Hipp

Επίτιμος προσκεκλημένος της βραδιάς, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας HiPP, Stefan Hipp, o οποίος προλόγισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημασία της βιολογικής καλλιέργειας που αποτελεί  έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας της μάρκας.

Εκδήλωση Λανσαρίσματος της Νέας Φόρμουλας Γάλατος HiPP με METAFOLIN®

Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρείας HiPP είναι 1 δις €.Το προσωπικό της διεθνώς αριθμεί 3.500 υπαλλήλους.

Όραμα της εταιρείας, αποτελεί, η δημιουργία των ανώτερων σε ποιότητα προϊόντων, πάντα σε συνδυασμό με την διατήρηση ενός υγιούς οικοσυστήματος.

Υγιή εδάφη σημαίνουν υγιείς καλλιέργειες και υγιείς  καλλιέργειες σημαίνουν υγιή ζώα.

Συνεδριακός Χώρος.

Το METAFOLIN®, μας φέρνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην φύση.

H νέα φόρμουλα γάλατος HiPP με METAFOLIN®, κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τον Οκτώβριο του 2021.

Το METAFOLIN® *,  είναι η εμπορική ονομασία του 5- μεθυλενοτετραϋδροφολικoύ οξέος ή 5- MTHF και είναι η βιολογικά ενεργή μορφή του φυλλικού οξέος.

Η HiPP εξαγόρασε από την εταιρία Merck τα δικαιώματα χρήσης του συστατικού METAFOLIN®,  και μετά από κλινικές μελέτες πιστοποιεί την ασφάλεια χρήσης του σαν πηγή φυλλικού οξέος στο γάλα.

Η εταιρεία Γερολυμάτος International διανέμει τα προϊόντα HiPP στην ελληνική αγορά τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε., είναι μία ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας και Ομορφιάς, με έδρα την Αθήνα.

Χρονολογείται από το 1923 και αποτελεί μία από τις πιο παλαιές, οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελληνική αγορά Υγείας.

Η Γερολυμάτος International εστιάζει στην ανάπτυξη, την παραγωγή, τη διανομή, την προώθηση και τις πωλήσεις, τόσο των δικών της προϊόντων καθώς και αυτών των διεθνών διακεκριμένων συνεργατών της.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο τοπικών διανομέων, καθιστώντας τα προϊόντα της διαθέσιμα σε καταναλωτές σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πέραν από τις διεθνείς αγορές, διαθέτει τρείς διακριτούς κλάδους δραστηριότητας, συγκεκριμένα: κλάδο μη συνταγογραφούμενων προϊόντων υγείας (OTC), κλάδο οπτικών (Optics), καθώς και κλάδο κτηνιατρικών (Vet).

* Το Metafolin® είναι καταχωρημένο σήμα της Merck KGaA, Darmstadt, Γερμανία.

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων