fbpx

12η Health Expo Athens - Δελτίο Τύπου

12 και 13 Φεβρουαρίου 2022 - 08:30 έως 19:30
Έκθεση + Συνέδριο + Διαδικτυακή Μετάδοση
ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

14 Φεβρουαρίου 2022 - 16:00 έως 20:00
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Η εταιρεία Χαραμή ΑΕ διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά τη Health Expo Athens, πανελλαδική συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση στον χώρο της Υγείας, η οποία θα μεταδοθεί και διαδικτυακά.12η Health Expo Athens - Δελτίο Τύπου.

Η 12η διοργάνωση της ανανεωμένης Health Expo Athens, σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής στον χώρο της Υγείας για:

- Επιμόρφωση φαρμακοποιών, ιατρών και βοηθών τους, φοιτητών, στελεχών επιχειρήσεων και απασχολούμενων σε φορείς υγείας.

- Εκθεσιακή Προβολή Εταιρειών και Εμπορικές Συναλλαγές προϊόντων και υπηρεσιών.

- B2B Συμφωνίες και με Διεθνείς Συμμετοχές.

- Βραβεύσεις Εταιρειών για τα Vraveia.gr στα καλύτερα προϊόντα Φαρμακείου

Διακεκριμένοι ομιλητές, με ενδιαφέρουσες και επίκαιρες ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια καθώς και εργαστήρια, θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα μέσα από 5 ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ:

1. Φαρμακευτική Φροντίδα: Το 6ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας (Ε.Φ.Ε), στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της Φαρμακευτικής Φροντίδας, που είναι απαραίτητα για την καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο αλλά και στο ιατρείο.

2. Καινοτομία & Τεχνολογία: Ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια που αναδεικνύουν καινοτόμες πρακτικές για τους επαγγελματίες υγείας και ιδιαίτερα την αναγκαιότητα της χρήσης της τεχνολογίας και των ψηφιακών εφαρμογών, για την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών-πελατών σήμερα.

3. Management & Marketing: Αυτή η θεματική ενότητα, έχει σαν στόχο να αναδείξει τα «κλειδιά» για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του φαρμακείου ή του ιατρείου, καθώς και της εξέλιξης των συνεργατών τους. Είναι αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα και στοχεύει στη στήριξη της ανάπτυξης των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας.

4. Εργαστήρια: Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, οι εταιρίες θα πραγματοποιούν ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια, με παράλληλες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών τους.

5. Υγεία και Ομορφιά: Για πρώτη φορά, συστήνεται μία ενότητα με ενδιαφέρουσες ομιλίες, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας σε ό,τι αφορά θέματα ομορφιάς, καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση παθολογιών που επηρεάζουν την εξωτερική εμφάνιση.  

Παράλληλα το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η τελετή της βράβευσης για τα Vraveia.gr, μια διοργάνωση που θα λάβει χώρα για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, με βραβεύσεις των Καλύτερων Προϊόντων Φαρμακείου που θα αναδείξει το κοινό μέσω online ψηφοφορίας, με απόλυτη διαφάνεια.

Θα βραβευτούν τα 3 καλύτερα προϊόντα από 20 κατηγορίες προϊόντων Φαρμακείου, στις αγορές των Δερμοκαλλυντικών, Συμπληρωμάτων Διατροφής και Προϊόντων Υγείας.

Όλα τα πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφάλειας που ορίζονται από την Πολιτεία, θα εφαρμοστούν με έλεγχο παραστατικών και θερμομέτρηση κατά την είσοδο, χρήση μάσκας, διαθεσιμότητα αντισηπτικών, τήρηση αποστάσεων, καθώς επίσης και αναγκαία μέτρα και διαδικασίες για την ασφάλεια όλων.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες πριν την έναρξή του.

 

 

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων