fbpx

Covid Εμβόλιο - Η Pfizer Προετοιμάζει Μία Φόρμουλα Προσαρμοσμένη στο Φαρμακείο

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, επιβεβαιώνει το έργο που πραγματοποιήθηκε για να προσφέρει μια έκδοση του εμβολίου κατά της Covid - Comirnaty - ευκολότερη να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί.

Ελπίζει να είναι σε θέση να προσφέρει μια φόρμουλα χωρίς αραίωση το επόμενο καλοκαίρι που μπορεί να αποθηκευτεί περισσότερο σε συμβατικές θερμοκρασίες ψυγείου.

Covid Εμβόλιο - Η Pfizer Προετοιμάζει Μία Φόρμουλα Προσαρμοσμένη στο Φαρμακείο.

Παρουσιάζεται ως ένα από τα πιο δημοφιλή εμβόλια για την καταπολέμηση της επιδημίας Covid-19, το εμβόλιο της Pfizer παραμένει το πιο περίπλοκο από την άποψη της εφοδιαστικής.

Η φαρμακευτική εταιρεία συνεχίζει τις προσπάθειές της για τη διευκόλυνση αυτών των περιορισμών και θα ετοιμάσει, για το επόμενο καλοκαίρι, μια ήδη αραιωμένη έκδοση, επομένως έτοιμη για χρήση, η οποία μπορεί να αποθηκευτεί για δύο έως τρεις μήνες στο ψυγείο (αντί για 5 ημέρες σήμερα) και επι πλέον δύο έως τρεις μήνες στον παραδοσιακό καταψύκτη (αντί για δύο εβδομάδες σήμερα, με μακροπρόθεσμη συντήρηση που απαιτεί αποθήκευση σε υπερψύκτη).

Αυτή η ανακοίνωση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Albert Bourla, θα μπορούσε να διευκολύνει τη διάθεση αυτού του εμβολίου για χρήση σε φαρμακεία.

Περιμένοντας αυτήν τη νέα σύνθεση, η Pfizer μελετά την πιθανότητα παράτασης από δύο εβδομάδες σε ένα μήνα της «διάρκειας ζωής κατά την οποία μπορείτε να αφαιρέσετε το τρέχον εμβόλιο από έναν υπερ-καταψύκτη -70 ° C και να το τοποθετήσετε σε έναν συμβατικό καταψύκτη σε - 20 ° C, όταν δοθεί το πράσινο φως των ρυθμιστικών αρχών».

Οι έγκαιρες ανακοινώσεις ως συμβόλαια για νέες παραγγελίες για αυτό το εμβόλιο πολλαπλασιάζονται.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer εκτιμά ότι είναι σε θέση να παράγει «2,5 δισεκατομμύρια δόσεις το τρέχον έτος, και ακόμη και να υπερβεί τα 3 δισεκατομμύρια το επόμενο έτος».

Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του Comirnaty στην ινδική παραλλαγή, είπε ότι είναι σίγουρος, καθώς το εμβόλιο απέδειξε την αξία του έναντι των διαφόρων ανησυχητικών παραλλαγών, είτε Βρετανικής, Νοτιοαφρικανικής και a priori Βραζιλιάνικης.

«Στη νέα παραλλαγή από την Ινδία, δεν έχουμε δεδομένα, αλλά είμαι αισιόδοξος για την ικανότητά μας να το ελέγξουμε».

Επιπλέον, υπενθυμίζει ότι με κάθε παραλλαγή που «αποτελεί πηγή ανησυχίας», ξεκινά συστηματικά μια διαδικασία για την προσαρμογή του τρέχοντος εμβολίου «σε 100 ημέρες», πράγμα το οποίο επιτρέπει η τεχνολογία RNA messenger.

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων