fbpx

Συνέδριο «Pharma Transformation COVID-19 Deep dive»

Το iatronet.gr διοργανώνει για 4η χρονιά το «Pharma Transformation COVID-19 Deep dive», την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, ως Interactive Live Conference ένα συνέδριο-θεσμό, με τη συμμετοχή πλήθους στελεχών της φαρμακευτικής αγοράς, εκπροσώπων της Πολιτείας, συμβούλων επιχειρήσεων και γενικά διαμορφωτών γνώμης, με έμφαση στον «μετασχηματισμό» των φαρμακευτικών επιχειρήσεων.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας τώρα!

Συνέδριο «Pharma Transformation COVID-19 Deep dive».

Το βασικό ζητούμενο στη διαχείριση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού είναι η προάσπιση της υγείας των πολιτών και των ασθενών.

Οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις κλήθηκαν να ανταποκριθούν άμεσα σε αυτή την πρόκληση επιδεικνύοντας επιχειρησιακή ετοιμότητα ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στις θεραπείες τους.

Με τις απαραίτητες παρεμβάσεις στη εταιρική λειτουργία τους, με επίκεντρο τη βελτίωση της απόδοσης και τις δυνατότητες εξέλιξης, οι εταιρείες πρέπει να επιτύχουν με ταχύτητα τον απαραίτητο «μετασχηματισμό», παρέχοντας αποτελέσματα που είναι αντικειμενικά και μετρήσιμα.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες υιοθετώντας την απαραίτητη αλλαγή νοοτροπίας και λειτουργίας για τον άμεσο σχεδιασμό και την υλοποίηση του μετασχηματισμού τους, τείνουν να καθιερώσουν ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης και δομής που υποστηρίζεται περαιτέρω από μια σειρά «εργαλείων» και τεχνολογιών για την πρόοδο αυτού του μετασχηματισμού.

Στο «4ο Pharma Transformation COVID-19 Deep dive» παράγοντες της αγοράς θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα συζητήσουν με τους συμμετέχοντες τις νεότερες τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές εταιρειών και τις γνώσεις που απαιτούνται για το συνεχή και εξελισσόμενο μετασχηματισμό.

Φιλοδοξία του συνεδρίου είναι να οδηγήσει σε χρήσιμα και πρωτότυπα συμπεράσματα για το μέλλον του κλάδου της υγείας.

Ως διοργανωτές θεωρούμε πως η συμμετοχή σας θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη στην κατεύθυνση αυτή.

Το Συνέδριο «Pharma Transformation» έχει βασίσει τη θεματολογία του στην ανάγκη της αγοράς να περάσει σε ένα αναγκαίο στάδιο «μετασχηματισμού» της φαρμακοβιομηχανίας και της ευρύτερης αγοράς υγείας, με αιχμή την εξέλιξη ψηφιακής τεχνολογίας.

Το φετινό Συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους και με χαιρετισμό εκπρόσωποι από τα Υπουργεία Υγείας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Θέματα που θα συζητηθούν:

 • Digital Transformation στον δημόσιο τομέα
 • Turning brain drain into brain gain
 • Νέος τρόπος λειτουργίας εταιρειών
 • Digital Transformation of Marketing Plan in the pharmaceutical business
 • Ψηφιακός μετασχηματισμός. Ο ρόλος του Internal Marketing
 • Pharmacy 4.0. Το Φαρμακείο της κοινότητας και οι ασθενείς στον νέο κόσμο της ψηφιακής εποχής
 • Sustainability: 4 πυλώνες για τη φαρμακοβιομηχανία

από αξιόλογους ομιλητές όπως οι:

 • Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
 • Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας
 • Andreas Pollner, Managing Director, Bayer Hellas and the Pharma Cluster GR, CY, BUL, RO, Greece, Ταμίας PhRMA Innovation Forum
 • Σοφοκλής Ρουμπής, Business Operations Director Takeda Hellas
 • Νάντια Μανδοπούλου, Multichannel Associate Director, MSD Hellas
 • Μαρία Αλεξανδρή, Multichannel Engagement Manager, Pharmaserve-Lilly
 • Θανάσης Μουχτής, Γενικός Διευθυντής Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ
 • Ιόλη Χατζηαντωνίου, Corporate Lawyer for the Health and Pharma industries, Michalopoulou & Associates

Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά με Live μετάδοση.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το συνέδριο μέσω ειδικής πλατφόρμας με προσωποποιημένους κωδικούς που θα σταλούν την προηγούμενη ημέρα από τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Για εγγραφή https://www.pharmatransformation.gr/

Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στο συνέδριο, ώστε να υποβάλλουν ερωτήματα και να καταθέσουν τις απόψεις τους «ζωντανά» όπως και σε ένα συνέδριο με φυσική παρουσία.

Το συνέδριο χορηγούν οι εταιρείες:

Bayer Hellas, Takeda Hellas, Boehringer Ingelheim, VIANEX και Pharmaserve-Lilly.

Χορηγοί επικοινωνίας:

Athens Voice GR, Euro2Day.gr, PharmaManage.gr

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


e-learning-pharmamanage.gr

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων