fbpx

AM HEALTH

AM HEALTH

Συμπληρώματα διατροφής, βιολογικά προϊόντα, μελισσοθεραπεία, ανθοϊάματα

H AM HEALTH ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρα στελέχη του χώρου των συμπληρωμάτων διατροφής και γρήγορα εξαπλώθηκε στην ελληνική αγορά είτε δημιουργώντας ή είτε αντιπροσωπεύοντας σημαντικές εταιρείες όπως:

Σειρά προϊόντων Smile

Eίναι μια δυναμική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που συνδυάζει την Ελληνική επιστημονική γνώση με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την κατασκευή τους.

Τα σκευάσματα υποστηρίζουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην επιστημονική βιβλιογραφία και την εμπειρία ετών της Ελληνικής επιστημονικής ομάδας.

Αφού σχεδιαστούν, κατασκευάζονται στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες. Η σειρά επεκτείνεται διαρκώς με νέα καινοτόμα προϊόντα.

Τα προϊόντα πέραν την εγχώριας αγοράς διατίθενται και στο εξωτερικό αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα μπορεί.

MINAMI NUTRITION

H ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των Ω-3 με 15 εξιδικευμένα προϊόντα υψηλής συγκέντρωσης Ω3 και μοναδική τεχνολογία καθαρισμού EFP.

AST Enzymes

H AST Enzymes είναι μια σημαντική εταιρεία στο χώρο των ενζύμων, καθώς είναι πραγματικός κατασκευαστής, καθώς όχι μόνο σχεδιάζει τις συνθέσεις των προϊόντων η ίδια, αλλά παράγει και τα ίδια τα ένζυμα στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της.

Enzymedica

Οι ειδικοί στην ενζυμοθεραπεία.

Vivomixx

H εταιρεία με τα προβιοτικά που έχουν αποδεδειγμένη δράση τεκμηριωμένη με κλινικές μελέτες. Φυσικά φιλικά βακτήρια.

Quinton

Τα συμπληρώματα που ενσωματώνουν τις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού.

Royal Green

Απομονωμένη πρωτεϊνη ορού γάλακτος, Ασταξανθίνη, Camu-Camu, Σπιρουλίνα, λαδι καρύδας, ζάχαρη καρύδας. H Royal Green χρησιμοποιεί μόνο συστατικά υψηλότερης ποιότητας.

Altrient

Όλα τα προϊόντα AltrientTM Lypo-SphericTM περιέχουν λιποσώματα κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας φωσφατιδυλοχολίνη (PC) που προέρχεται από λεκιθίνη σόγιας.

Pronatura

Σειρά φυσικών προιόντων σε προσιτές τιμες με την υψηλότερη ποιότητα.

Manuka Health

Θεραπευτικά μέλια Manuka απο τη Νέα Ζηλανδία και προιόντα που βασίζονται σε αυτά.

Αpitherapy

Η AM HEALTH εξειδικεύεται επίσης στον τομέα της Μελισσοθεραπείας (Apitherapy) με δεκάδες θεραπευτικά προιόντα η πρόπολη (π.χ. Ευρωπαϊκή, Βραζιλίας, κολπικά υπόθετα), η γύρη, το ψωμί μέλισσας, ο βασιλικός πολτός, το Apipropolen - το ιδανικό προιόν για τον άνδρα - από εκχύλισμα προνύμφης κηφήνα, το δηλητήριο της μέλισσας σε κρέμα, προϊόντα για παιδιά, κλπ.

Prewettʼs

Οργανικός Καφές ραδικιού - η εναλλακτική πρόταση στην καφείνη.

Ανθοϊάματα Bach

O Edgar Bach ήταν ένας Βρετανός γιατρός ομοιοπαθητικός, βακτηριολόγος και συγγραφέας, γνωστός για την ανάπτυξη μιας σειράς θεραπειών που ονομάζονται Bach Remedies, μια μορφή εναλλακτικής ιατρικής.

Βιολογική Aloe Arborescens της VonDerWeid

H Aloe Arborescens είναι ένα τελείως διαφορετικό είδος, με πολύ μεγάλη διαφορά στα θεραπευτικά ωφέλη συγκριτικά με τις υπόλοιπες και αυτό λόγω της πολύ μεγάλης διαφοράς στη περιεκτικότητα των δραστικών συστατικών.

Rude Health

Εταιρεία τροφίμων με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα όπως φυτικά γάλατα, μπάρες, γκοφρέτες από φυσικές πρώτες ύλες χωρίς συντηρητικά.

ALB-GOLD

Όλοι οι τύποι ζυμαρικών της ALB-GOLD είναι οργανικά, χωρίς γλουτένη που παράγονται χωρίς τη χρήση πρόσθετων υλών ή συνδετικών.

Αυτά τα ζυμαρικά είναι απλά υπέροχα και κρατούν τόσο το σχήμα και την υφή τους όταν μαγειρεύονται.

Το επιστημονικό τμήμα της εταιρείας είναι έτοιμο να βοηθήσει τόσο σε εξειδικευμένα αιτήματα ενημέρωσης που αφορούν ιατρούς, φαρμακοποιούς, όσο και απλούς καταναλωτές.

Το τμήμα διανομής προϊόντων ήδη βρίσκεται στη Πρώτη θέση με βάση τους χρόνους παράδοσης και την αποτελεσματικότητα εξυπηρέτησης.

Am Health
Βασιλικών 16
104 42 Αθήνα
Τηλ.: 210-5136008
www.amhealth.biz 

e-learning-pharmamanage.gr


Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων