Καλλιβωκάς Ανδρέας

Καλλιβωκάς Ανδρέας

Ο Ανδρέας Καλλιβωκάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Σπούδασε φαρμακοποιός και ανέλαβε το φαρμακείο του πατέρα του το 1978.

Ανήκει στην 6η γενιά φαρμακοποιών της οικογενειακής επιχείρησης.

Μαζί με τη σύζυγό του Μαρία, επίσης φαρμακοποιό, ανέπτυξαν φαρμακευτικό εργαστήριο δίνοντας στη λέξη «φαρμακοποιός» το πραγματικό της νόημα.

Επί 17 χρόνια εκπαιδεύει φαρμακοποιούς τόσο στον χώρο του Πανεπιστημίου με κύκλο μαθημάτων στην ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ, διδάσκοντας «Συναισθηματική Νοημοσύνη», «Φιλοσοφία της Επιστήμης», «Διαχείριση του Πελάτη και Εξυπηρέτηση» στους 5ετείς φοιτητές, όσο και στον ιδιωτικό τομέα μέσα από κύκλους σεμιναρίων.

Το 2006, στο FORUM Ευρωπαίων Φαρμακοποιών στις Κάννες, κερδίζει το πρώτο βραβείο για την εργασία του στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων.

Συμμετέχει ως εκπαιδευτής σε κύκλους σεμιναρίων της ALES GROUPE HELLAS και της PIERRE FABRE.

Είναι κάτοχος τεσσάρων πιστοποιητικών εξειδίκευσης: «Συναισθηματική Νοημοσύνη και Διοίκηση», "Customer Relationship Management", "Business Administration" και "Human Resources Management and Organizational Analysis".

Άρθρα του δημοσιεύονται τακτικά σε εξειδικευμένα περιοδικά του φαρμακευτικού χώρου, ενώ συμμετέχει ως ομιλητής σε πολλά συνέδρια.

Έχει επίσης συγγράψει 2 έργα «Καλλυντικά, Πρακτικός Οδηγός για το Φαρμακείο», έναν Τσελεμεντέ για την παρασκευή καλλυντικών στο εργαστήριο ενός φαρμακείου, μαζί με τον Κωσταντίνο Πουλά και την Αικατερίνη Παπαγιαννοπούλου και «ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ. Ένα διαφορετικό ταξίδι στην επιχειρηματικότητα».

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.