Ο Δρ. Angelos Liapis είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Konnekt-able Technologies Ltd.
Έχει εργαστεί ως Διευθυντής Ερευνάς & Ανάπτυξης, Διευθυντής Ερευνάς & Ανάπτυξης με εμπειρία στην υλοποίηση και διαχείριση ερευνητικών έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΚ.
Οι τομείς ενδιαφέροντος και εμπειρίας του περιλαμβάνουν: Innovation Management, BigData, CSCW, Semantics, Web 2.0, eGovernment, eHealth, Crisis Management, Cloud Computing and Enterprise Interoperability.
Έχει ισχυρές δεξιότητες σε δραστηριότητες διαχείρισης έργων και ποιότητας, ανάλυση επιχειρησιακών διαδικασιών, προετοιμασία και συντήρηση σχεδίων ποιότητας έργου, υποβολή εκθέσεων ποιότητας, ευθύνη των παραδοτέων, προετοιμασία παραδοτέων και συντονισμό κοινοπραξιών πολυετών έργων Ερευνάς & Ανάπτυξης.
Έχει άριστη γνώση των μεθοδολογιών και εργαλείων διαχείρισης έργων.
Από το 2004, έχει εργαστεί σε αρκετές σχετικές θέσεις τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο όσο και στην βιομηχανία, ενώ το 2009 τιμήθηκε με τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή / ερευνητή του Πανεπιστημίου Robert Gordon στο Aberdeen της Σκωτίας.
Ο Δρ. Άγγελος Λιάπης ήταν Marie Currie PostDoc, κατέχει διδακτορικό σε Computer Mediated Collaborative Design Environments από το πανεπιστήμιο Robert Gordon στο Aberdeen, δύο πτυχία Master από τα πανεπιστήμια του Sunderland και το Hull σε Διαδικτυακά Συστήματα και γραφικών υπολογιστών και εικονικών περιβαλλόντων, αντίστοιχα, καθώς και πτυχίο στην ανάπτυξη λογισμικού από το Πανεπιστήμιο Lincoln στο Hull.
Πέρα από τα ακαδημαϊκά και βιομηχανικά του καθήκοντα ο Δρ. Λιάπης έχει συγγράψει τρία βιβλία και έχει συντάξει πανω από πενηντα άρθρα σε περιοδικά και κεφάλαια βιβλίων στους τομείς της CSCW, Collaborative Design, Semantics, Crisis Management κλπ.