Τήρηση Εχεμύθειας

Με την εγγραφή σας στις υπηρεσίες μας καθώς και κατά τη χρήση αυτών των υπηρεσιών μερικές φορές παρέχετε κατά την απόλυτη κρίση σας προσωπικά δεδομένα (όπως π.χ. το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σας).

Τα εν λόγω δεδομένα συλλέγονται με μόνο σκοπό την εξυπηρέτησή σας. Με τη δήλωσή σας προς εμάς ότι δεν επιθυμείτε ανανέωση της συνδρομής σας, διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τα ως άνω προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται κάνοντας χρήση διαδικασιών ασφαλείας και παρέχοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και εμπιστευτικότητα.

Κάθε χρήστης των υπηρεσιών μας έχει δικαίωμα ενημέρωσης για τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από εμάς και για το δικαίωμα διαγραφής, αντίρρησης και διόρθωσης των δεδομένων αυτών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και ιδιαίτερα τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.