Ψηφοφορία - 8η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ - Αθήνα, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017

Online Ψηφοφορία - 8η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ - Αθήνα, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017

Κατά τη διάρκεια της Διημερίδας και με πλήρη διαφάνεια, εντός του χώρου της έκθεσης, θα διεξάγεται ψηφοφορία για την ανάδειξη των 3 καλύτερων Εταιρειών που ενεργά συμβάλουν στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των Επαγγελματιών Υγείας.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ: Ποιές κατά τη γνώμη σας Εταιρείες από αυτές που αναφέρονται στην πιό κάτω λίστα ενεργά συμμετέχουν στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των Επαγγελματιών Υγείας - Παρακαλούμε συμπληρώστε μέχρι 5 Εταιρείες.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ: Όλες οι Εταιρείες που λαμβάνουν μέρος στη Διημέριδα εκτός από αυτές που έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην ψηφοφορία.

Σε πραγματικό χρόνο και κατά διαστήματα, θα αναρτώνται τα αποτελέσματα στο video wall που βρίσκεται στον διάδρομο ανάμεσα στον χώρο του Registration και στην είσοδο του χώρου των περιπτέρων.

Με μοναδικό κριτήριο τη συμβολή των Εταιρειών στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των Επαγγελματιών Υγείας, τις Εταιρείες τις επιβραβεύετε εσείς... ΕΣΕΙΣ με την ψήφο σας και μόνο θα κρίνετε!

Η Συμμετοχή των Εταιρειών είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και η βράβευση των καλύτερων 3 Εταιρειών θα ανακοινωθούν την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου - 17:30 στην αίθουσα TV.

Συνδυάζοντας την Τέχνη με την Υγεία τα 3 βραβεία που θα δοθούν στις Εταιρείες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό από τον ζωγράφο Απόστολο Χαντζαρά!

Δείτε τον Σχεδιασμό των Βραβείων

Προβολή των 3 καλύτερων Εταιρειών:

1. Παρουσίαση των 3 καλύτερων Εταιρειών την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου - 17:30 στην Αίθουσα TV,

2. Aνακοίνωση των αποτελεσμάτων και των νικητών με όλα τα μέσα μας,

3. Δελτία Τύπου και

4. Ειδικό σήμα του βραβείου για προβολή του!

Αξίζει να Είστε Όλοι Εδώ!

 

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.