Τι Αλλάζει στην 8η Διημερίδα και Έκθεση

Τι Αλλάζει στην 8η Διημερίδα και Έκθεση

Α. Συνέδριο: Θα επικεντρωθεί σε 5 Θεματικούς Πυλώνες με ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια για την επιμόρφωση του επαγγελματία υγείας:

1. Marketing και Διαχείριση

2. Εξελίξεις στο Επάγγελμα

3. Φαρμακευτική Φροντίδα με την Έγκριση του Ε.Ο.Φ.

4. Καινοτομία και Τεχνολογία

5. Εναλλακτικές Προσεγγίσεις στην Υγεία

Κάθε θεματικός πυλώνας θα αναπτυχθεί σε ξεχωριστή αίθουσα.

Για πρώτη φορά φέτος, παράλληλα με τα θέματα επιχειρηματικότητας, ο εμπλουτισμός των ομιλιών με τις ενότητες της Φαρμακευτικής Φροντίδας και των Εναλλακτικών Προσεγγίσεων στην Υγεία, συνδυάζει και την επιστημονική επιμόρφωση του Φαρμακοποιού σε υπηρεσίες υγείας που οφείλει να προσφέρει στους πελάτες του.

Έτσι θα προσελκύσουμε περισσότερους σύνεδρους!

Β. Θα δοθούν 5 διαφορετικά πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το πως θα παραλάβετε τα πιστοποιητικά παρακολούθησης και τη μοριοδότηση από την επιστημονική επιτροπή του Ι.Δ.Ε.Α.Φ.

Γ. Θα δοθούν 18 δώρα.

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και λάβετε μέρος στην κλήρωση, με τα 18 δώρα των εταιρειών, που θα γίνει την Κυριακή 19/02/17 στις 17:30 στην αίθουσα TV.

Δ. Κατά την διάρκεια της Διημερίδας θα γίνει ψηφοφορία για να βραβεύσετε τις εταιρείες που ενεργά με τη συμμετοχή τους στη Διημερίδα επενδύουν στην ανάδειξη του επιστημονικού ρόλου του Φαρμακοποιού.

Λάβετε και εσείς μέρος και βραβεύστε τις εταιρείες που επενδύουν στην ανάδειξη του επιστημονικού ρόλου του Φαρμακοποιού!

Ε. Έκθεση: Διαμόρφωση του χώρου για καλύτερη προσβασιμότητα των επισκεπτών στα περίπτερα

• Στον ενιαίο με τις συνεδριακές αίθουσες εκθεσιακό χώρο, διαμορφώσαμε μια νέα διάταξη περιπτέρων και αιθουσών, μειώσαμε τους διαδρόμους από 5 σε 4, για μεγαλύτερη συσπείρωση της ροής των επισκεπτών.

• Μεταφέραμε την ανοικτή αίθουσα TV πιο κεντρικά ώστε να περιστοιχίζεται από περίπτερα.

Με τον τρόπο αυτό, δημιουργούμε 3 Ζεστές Ζώνες ροής: γύρω από την αίθουσα TV (κοντά στην είσοδο της έκθεσης), γύρω από την καφετέρια (στο μέσο της έκθεσης) και μπροστά από τις 2 κλειστές αίθουσες των ομιλιών (στο βάθος της έκθεσης).

Έτσι θα πετύχουμε καλύτερη προσβασιμότητα των επισκεπτών στα περίπτερα.

ΣΤ. Έκθεση: Μειώσαμε τις τιμές στα περίπτερα και στις ομιλίες έως 23%

Σε μια περίοδο δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ανταποκριθούν στα έξοδα προβολής τους, μειώσαμε σημαντικά τις τιμές μας από πέρυσι, χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Έτσι αν κάποιος πάρει τα ίδια τετραγωνικά με πέρυσι και με τις ίδιες όψεις θα πληρώσει χαμηλότερη τιμή έως και 21% ενώ στις ομιλίες οι τιμές μειώθηκαν κατά 23%.

Συνεπώς δίνουμε τη δυνατότητα ακόμη και σε εταιρείες με μειωμένο budget να συμμετέχουν.

Ακούμε, προσαρμοζόμαστε προς το καλύτερο και επενδύουμε συνεχώς, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις συνεπούς στήριξης του ελληνικού Φαρμακείου, για όλους τους φορείς της αγοράς.

Καλούμε κι εσάς μαζί μας, να στηρίξετε αυτή τη προσπάθεια και να είστε κοντά στους πελάτες σας, στην 8η Διημερίδα και Έκθεση, 18-19 Φεβρουαρίου 2017, στο Metropolitan Expo.

Σας Περιμένουμε Όλους!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.