Βιογραφικά

Σκευοφύλακα Χάτζη

Χάτζη Σκευοφύλακα

H Xάτζη Σκευοφύλακα, έχει μακρά πορεία ως ανώτατο διοικητικό στέλεχος ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών με εξειδικευμένες γνώσεις στη διοίκηση και οργάνωση Ανθρώπινου Δυναμικού, στην Εκπαίδευση υψηλών αποδόσεων μέσα από την οργάνωση Ακαδημιών για επιχειρήσεις με θέμα το Customer Experience και την Εποχή του Πελάτη.

Έχει διατελέσει Αν. Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στον ΟΜΙΛΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ & Διευθύντρια Σχολής «ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και είναι κάτοχος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, NLP Certified practitioner, Πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής.

Mέσω της Hatzi Filax Co, εταιρίας εκπαίδευσης και ανάπτυξης που η ίδια η Χάτζη έχει ιδρύσει, εξειδικεύεται στο σύγχρονο θέμα της ανάπτυξης των επιχειρήσεων στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση της Τεχνολογίας, μέσα από δύο κύριους πυλώνες “Soft Skills” & “Customer Experience”.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία της Hatzi Filax: https://hatzifilax.com

Κόλμαν Νικόλαος

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΛΜΑΝ2

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών

Κωνσταντινουπολίτης φαρμακοποιός με πολυετή διαδρομή στις φαρμακευτικές επιχειρήσεις Abbott, Sanofi και Galenica (Head Marketing, Business Unit, Corporate Affairs), Πρόεδρος Συνδέσμου Ζωγραφειωτών Κων/πολης, Ιδρυτικό Μέλος και ΓΓ 1ου ΔΣ ΕΕΦΑΜ, Πρόεδρος Πανελληνίων Φαρμακευτικών Συνεδρίων, Συντάκτης «Φαρμακευτικής», «Δεξαμενής», «Πολίτης», Ομιλητής σε Ιατρικά, Φαρμακευτικά, Ιστορικά Συνέδρια, τελευταία εργασία «Χειρόγραφες Συνταγές 1816».

Τσικανδηλάκης Ιωάννης

Τσικανδηλάκης Γιάννης

Ο Τσικανδηλάκης Ιωάννης είναι Φαρμακοποιός στο Ηράκλειο Κρήτης, πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Ηρακλείου και μέλος της διοίκησης του πανελληνίου φαρμακευτικού συλλόγου.

Καλλιμάνης Γ. Παναγιώτης

Καλλιμάνης Παναγιώτης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.

Πτυχίο φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης, ROMAI “LASAPIENZA”. (Βαθμός 104/110 που αντιστοιχεί σε 9,32 «Άριστα». (ΔΙ.ΚΑ.Τ.Σ.Α, Αριθμ.πρωτ. 22501)

Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην «Κλινική Φαρμακευτική» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. (8.58/10 «Άριστα», η υψηλότερη επίδοση του τμήματος)

Υποψήφιος Διδάκτορας στη Φαρμακευτική σχολή του ΕΚΠΑ στο τμήμα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων.

2 Δημοσιεύσεις σε ακαδημαϊκά περιοδικά

Αναρτημένες ανακοινώσεις (posters) σε διεθνή συνέδρια.

6 Διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αφορούν συνθέσεις και μεθόδους για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων του δέρματος, του τριχωτού της κεφαλής, των ονύχων και της στοματικής κοιλότητας.

Κάτοχος φαρμακείου από το 2005

Μεθυμάκης Kώστας

hqdefault

O Kώστας Μεθυμάκης γεννήθηκε στα Χανιά και αποφοίτησε από τη Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ το 1982.

Ίδρυσε φαρμακείο στην Αθήνα το 1985 και ασχολείται με το εργαστήριο ανελλιπώς από τότε, έχοντας θητεύσει πριν σε κεντρικό φαρμακείο της Αθήνας.

Συμμετέχει σε επιστημονικές φαρμακευτικές εταιρείες και εργαστηριακές ομάδες φαρμακοποιών, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων με θέμα την φυτοθεραπεία, την αρωματοθεραπεία και τα Γαληνικά παρασκευάσματα.

Είναι μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και της Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.