Φραϊδάκη Κατερίνα

Φραϊδάκη Κατερίνα


Πληροφορίες

Ε-mail: fraidaki [at] aueb [dot] gr
Τηλέφωνο γραφείου: +30 2108203663
Fax: +30 2108203664
Διεύθυνση: Ευελπίδων 47-A & Λευκάδος 33 Γραφείο 801, GR-11362, Αθήνα, Ελλάδα

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Η κυρία Κατερίνα Φραϊδάκη είναι υποψήφια διδάκτορας στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κύρια ερευνήτρια (senior research) στο εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Έχει πτυχίο από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και MSc στην Ανάλυση, Σχεδιασμό και Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων από το London School of Economics (LSE).

Είναι κάτοχος υποτροφιών από το Ίδρυμα Χαλκιοπούλου (για την επίδοση της στις προπτυχιακές σπουδές) και του ιδρύματος Καρέλια (για την επίδοση της στις μεταπτυχιακές της σπουδές). Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα της κυρίας Φραϊδάκη είναι: Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Ηλεκτρονική κοινωνική δικτύωση (e-social networking), Αξιολόγηση Πληροφοριακών Συστημάτων, Αξιολόγηση Ηλεκτρονικών Καταστημάτων.

Από το 2010 είναι επιστημονική υπεύθυνη των ετήσιων ερευνών του ELTRUN για τη συμπεριφορά των online Ελλήνων καταναλωτών, και την αξιολόγηση των Ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων. Επιστημονικές εργασίες της έχουν παρουσιασθεί σε εθνικά και διεθνή συνέδρια και το 2011 πήρε το best paper award στο 8ο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Ερευνητικά ενδιαφέροντα

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα σχετίζονται με τους ακόλουθους κλάδους: Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Ηλεκτρονική κοινωνική δικτύωση (e-social networking), Αξιολόγηση Πληροφοριακών Συστημάτων, Αξιολόγηση Ηλεκτρονικών Καταστημάτων, e-health.

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.