Παναγιωτοπούλου Μαρία

Παναγιωτοπούλου Μαρία

Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα.

Σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα (1996-2002), αποφοιτώντας με λίαν καλώς από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διετέλεσε την υπηρεσία υπαίθρου ως ιατρός Λαγκαδίων Αρκαδίας (2003-2004), για την βέλτιστη εξυπηρέτηση του οποίου έλαβε τον τίτλο του προγράμματος ATLS (Advanced Trauma Life Support).

Κατά τα έτη 2008-2010 παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα (M.Sc): Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα – Κλασσική Ομοιοπαθητική στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, αποφοιτώντας με άριστα.

Η διπλωματική της πραγματεύτηκε τον εμβολιασμό των παιδιών και τους λόγους άρνησής τους από τους γονείς.

Παρακολούθησε καθ’ ολοκληρίαν κι ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός Αθηνών κατά τα έτη 2010-2014, ενώ είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής κι Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής κι Αφροδισιολογικής Εταιρείας (EADV), της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης (ΕΛΕΔΕ) και της Διεθνούς Εταιρείας Δερματοσκόπησης (IDS).

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟΙ), της Ευρωπαϊκής Ομοιοπαθητικής Εταιρείας (ECH) από το 2008, ενώ μελετά κι ασκεί την ομοιοπαθητική θεραπευτική προσέγγιση από το 2010, τόσο σε εθελοντικά πλαίσια (Δημοτικά Πολυϊατρεία Αγίου Στεφάνου, Δήμος Διονύσου 2010-2012), όσο κι ιδιωτεύοντας.

Παράλληλα συμμετέχει ενεργά στο διδακτικό πρόγραμμα των εκπαιδευομένων στην Ελληνική Ομοιοπαθητική Εταιρεία.

Επί του παρόντος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό σε συνεργασία με άλλους ομοιοπαθητικούς ιατρούς.

Δείτε Όλους τους Ομιλητές

Κοινοποιήστε το Άρθρο:


Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή "Charami SA" στο κινητό σας και πάντοτε θα έχετε άμεση και επίκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα του κλάδου της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Επιλέξτε το αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντά σας "κουμπί" και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό του!

Με την περιήγησή σας στο pharmamanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.